No SSO cookie

Cum stii cand e momentul sa schimbi transmisia?

voteaza
(0/ 0)
Cum stii cand e momentul sa schimbi transmisia?
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sunt multe semne care indica faptul ca masina ta are nevoie de o noua transmisie. Transmisia este una dintre cele mai importante parti ale autovehiculului. De asemenea, este si foarte scumpa. Daca esti posesorul aceluiasi autovehicul de mult timp, va trebui sa iti schimbi transmisia la un moment dat. Problemele transmisiei pot fi reparate daca sunt obvservate din timp. Acestea sunt o serie de semne ce indica probleme la transmisie.

 
 
Semne ce indica necesitatea schimbarii transmisiei

Semnul cel mai usor de observat este scurgerea lichidului de transmisie. Vei putea observa scurgerea in locul in care ti-ai parcat masina. Scurgerea lichidului de transmisie e usor de observat, deoarece are o culoare rosie, imposibil de confundat. In timp ce verifici lichidul respectiv, incearca sa depistezi bucati metalice mici in compozitia acestuia. Daca vei gasi, trebuie sa inlocuiesti transmisia pentru ca a inceput sa se uzeze.

Trebuie sa verifici si nivelul lichidului de transmisie. S-ar putea sa nu ai scurgeri, dar daca nivelul de lichid e scazut, inseamna ca transmisia foloseste prea mult lichid sau acesta se supra-incalzezte. Schimbarea vitezelor ar trebui sa fie lina. Daca ai probleme la transmisie schimbarea vitezelor nu va fi lina. S-ar putea ca viteza sa nu se schimbe cu usurinta si sa iti ia mult mai mult pana poti accelera. Acestea sunt cateva dintre cele mai des intalnite probleme ale transmisiei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1135 :: 17.78MB