No SSO cookie

Cautarea masinilor second hand

voteaza
(0/ 0)
Cautarea masinilor second hand
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

V-ati saturat sa fiti stresat de un vanzator de masini atunci cand faceti o vizita la un salon auto? De multe ori nici macar nu apucati sa va parcati masina, ca un vanzator deja este langa dumneavoastra, gata sa bata palma la o intelegere. Multi oameni vor sa evite aparitia acestor evenimente, cu toate ca exista si alte variante de a cumpara o masina. Chiar daca exista atatia comercianti, saloane auto si anunturi online, puteti avea o experienta plaucta legat de cautatul unei masini din confortul propriei case.

 
 

Licitatiile

In ultimii ani, o tot mai populara moalitate de a cauta masini second hand o reprezinta licitatiile de autturisme. In mod normal, acestea au loc in spatii amenajate, unde comerciantii isi aduc si isi prezinta masinile la licitatie, in loc sa astepte ca acestea sa fie vandute la saloanele auto. Daca ati putea gasi o astfel de licitatie, care e deschisa publicului larg, exista o sansa mare sa va gasiti o masina buna, la un pret rezonabil. Multumita internetului, aceasta modalitate a devenit si mai usoara, deoarece multe dintre licitatii se desfasoara online. Cand cautati masini second hand, nu uitati de posibilitatea de a gasi o masina buna, la un pret rezonabil si fara prea mult stres, la una dintre aceste licitatii.

Comerciantii online

Datorita simplului fapt ca tot ce tine de comert a ajuns sa se desfasoare acum si online, comerciantii de masini tin pasul cu moda si au inceput sa isi prezinte masinile noi sau second hand, pe intrnet. Cu toate ca nu toti comerciantii participa, multi si-au dat seama ca, daca le ofera potentialilor cumparatori niste beneficii inca din momentul desfasurarii actului online, ii va atrage pe clienti si ii va ajuta pe comercianti, in cazul care se va ajunge la o targuiala pentru masina respectiva, atunci cand sunt fata in fata.

Comerciantii si-au dat seama ca nu pot satisface toate cerintele clientilor si prin oferirea spre vanzare a masinilor noi sau second hand online, acestia ofera posibilitatea clientilor de a se informa de acasa inainte de a ajunge la salon. Se spune ca aceasta modalitate de vanzare a masinilor este mai apreciata de catre clienti, acestia putand sa navigheze online cand au timp liber. Cand persoana respectiva a gasit masina pe care o doreste, nu trebuie decat sa contacteze comerciantul prin mail si sa ii ceara mai multe detalii despre masina, pret sau alte informatii.

Anunturile

O alta modalitate foarte populara sunt anunturile. Acestea sunt asemanatoare cu anunturile clasice din ziare sau reviste prin faptul ca sunt privat, iar comerciantii isi pot expune ceea ce au de vanzare. Totusi, prin cautarea unor masini prin aceste anunturi, puteti sa aflati mult mai multe informatii despre ea, fara sa ati o sumedenie de telefoane sau fara sa mergeti sa vedeti masina. In modalitatea clasica, daca voiati sa aflati despre trecutul masinii, daca a fost sau nu implicata in accidente, trebuia sa treaca saptamani intregi pana era gata raportul. In ziua de azi, nu e nevoie decat de cateva click-uri, iar raportul va sosi in mailul dumneavoastra. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1307 :: 22.11MB