No SSO cookie

Diagnosticarea si repararea cuplului de transmisie

voteaza
(0/ 0)
Diagnosticarea si repararea cuplului de transmisie
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daca esti capabil sa depistezi eventualele probleme ce pot aparea la cuplul de transmisie, acest lucru te poate ajuta nu numai sa-ti intretii mai bine masina, dar si sa economisesti bani. Iata care sunt semnele care te pot ajuta sa recunosti o problema.

 
 

Sunetul produs. Daca observi ca utilizarea normala a vehicului creeaza zgomote neobisnuite, acest lucru poate fi cauzat de cuplul de transmisie. Trebuie verificat modul in care cuplul de transmisie este conectat la motor, pentru a te asigura ca cureaua de fixare nu este slabita. In acest caz, cureaua se misca rezultand in acel zgomot. In plus, o curea slabita poate duce catre o transmisie instabila, care se deplaseaza. Aceste probleme pot fi rezolvate prin inlocuirea curelei de transmisie.

Scurgeri. Daca observi anumite scurgeri dupa ce muti masina , acest lucru poate fi cauzat de scurgerile lichidului de transmisie. In acest caz, trebuie sa verifici starea furtunurilor, precum si legaturile de conectare. Trebuie stranse orice elemente de fixare pentru a determina daca acest lucru rezolva problema si trebuie inlocuita orice piesa care este uzata sau deteriorata.

Intretinere. Rezolvarea problemelor de transmisie trebuie sa faca parte din intretinerii curenta a unui vehicul atunci cand acesta da semne ca nu mai functioneaza cum trebuie. In cazul in care nivelul uleiului de transmisie este scazut sau contaminat, trebuie imediat inlocuit. Trebuie reumplut sau golit si inlocuit intregul lichid.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0655 :: 17.78MB