No SSO cookie
VIDEO: Un mod inedit de a muta masina
Noutati-auto

Asfaltarea strazilor poate fi problematica din cauza masinilor parcate in zona de lucru. Muncitorii canadieni par insa a fi deschisi unor solutii mai neortodoxe. BMW-ul din video-ul de mai jos a fost lasat intr-o zona in lucru, iar muncitorii au fost nevoiti sa-l mute cu un motostivuitor. Se pare ca dupa terminarea asfaltarii, masina a fost mutata la locul sau.

Imagini (1) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

Newey: Masina din 2011 va fi o evolutie a celei din 2010
Formula 1

Noua masina Red Bull nu va prezenta schimbari radicale fata de monopostul utilizat in sezonul 2010 de Formula 1 si va fi pur si simplu o varianta evoluata, imbunatatita a acestuia, conform declaratiilor lui Adrian Newey.

Imagini (1) Data: 29 December 2010 Comentarii (0)

WaterCar Gator: Prima masina amfibie accesibila
Noutati-auto

Watercar este o companie americana recunoscuta pentru modelele amfibii realizate. Anul trecut a creat modelul Python, acesta era o masina decapotabila bazata pe un Corvette, dar pretul de 200.000 de dolari s-a deovedit a fi prohibitiv, astfel ca au decis sa faca si un model "low cost".

Imagini (15) Data: 13 December 2010 Comentarii (0)

Nissan Leaf este masina anului 2011, Duster pe locul 7
Noutati-auto

Nissan Leaf este prima masina electrica care a castigat titlul de Masina anului. Votarea din acest an a fost una complexa. Modelul electric a castigat premiul in ciuda faptului ca unii membri ai juriului au clasat-o pe ultimul loc. Acest rezultat este o dovada clara ca masini electrice castiga teren.

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

Barrichello se asteapta la o masina agresiva
Formula 1

Rubens Barrichello s-a aratat satisfacut de primele schite Williams pentru masina din 2011, declarand ca agresivitatea designului este pe placul lui.

Imagini (1) Data: 23 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Iata cum nu se parcheaza o masina!
Noutati-auto

Acest video pare sa fi fost filmat in Polonia. Soferul acestui Seat Cordoba combi a uitat sa ridice piciorul de pe pedala de acceleratie dupa ce si-a parcat masina, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Imagini (1) Data: 22 November 2010 Comentarii (0)

Suzuki, laureat al Galei Masina Anului 2011
Noutati-auto

Suzuki este unul dintre marii castigatori ai galei Masina Anului 2011, noile modele Swift si Kizashi fiind votate pe locurile 1,3 si 4 in cele trei categorii ale competitiei.

Imagini (2) Data: 22 November 2010 Comentarii (0)

Honda CR-Z desemnata masina anului in Japonia
Noutati-auto

Honda a anuntat azi ca modelul CR-Z a fost desemnata masina anului in Japonia. Honda CR-Z este un model hibrid care a ridicat mult miza in acest segment in crestere. Spre deosebire de alte hibride, modelul CR-Z ofera si un aer de sportivitate.

Imagini (1) Data: 9 November 2010 Comentarii (0)

Dacia Duster, in finala "Masina Anului 2011”
Noutati-auto

Dacia a dat lovitura inca o data cu SUV-ul Duster. Juriul COTY a ales modelul romanesc in finala Masina Anului 2011.

Imagini (1) Data: 2 November 2010 Comentarii (1)

Maserati Quattroporte 2030, masina viitorului vazuta de un ucrainean
Noutati-auto

Conceptul Maserati Quattroporte 2030 reprezinta in viziunea designerului Yaroslav Chumachenko din Ucraina, posibila masina a viitorului pentru marca italiana.

Imagini (10) Data: 20 October 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1595 :: 15.29MB