No SSO cookie

Honda CR-Z desemnata masina anului in Japonia

voteaza
(0/ 0)
Honda CR-Z desemnata masina anului in Japonia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a anuntat azi ca modelul CR-Z a fost desemnata masina anului in Japonia. Honda CR-Z este un model hibrid care a ridicat mult miza in acest segment in crestere. Spre deosebire de alte hibride, modelul CR-Z ofera si un aer de sportivitate.

 
 
In 31 de ani de istorie a competitiei “Car of the Year” in Japonia, Honda a castigat acest premiu de 11 ori, depasind astfel rezultatele oricarui alt producator. Anul trecut, cand organizatorii au aniversat 30 de ani, modelului Honda Fit (Jazz) 2001 i-a fost decernat premiul special “Cea mai buna masina a deceniului” editia a 3-a. Din 2000, Honda a castigat premiul Japan Car of the Year de 6 ori. Aceasta demonstreaza tehnologia avansata si designul inovator al produselor noastre.

Sportivul CR-Z este propulsat de un motor 1.5 i-VTEC si de sistemul
Integrated Motor Assist. Motorul electric dezvolta o putere maxima de 112 CP, iar cel electric o putere de 12 CP, in timp ce cuplul maxim dezvoltat este de 148 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 10 secunde, viteza maxima este de 200 km/h, iar consumul mixt este de 5 litri/100 km.

CEO-ul Honda a declarat: "Suntem mandri ca Honda CR-Z a fost selectat dintre o serie de modele extrem de competitive. Acest premium demonstreaza faptul ca oamenii au acceptat faptul ca o masina hibrida poate fi condusa sportiv si distractiv, impartasind astfel filozofia Honda. Scopul companiei este de a aduce bucurie cleintilor sai."

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1692 :: 17.78MB