No SSO cookie

Barrichello se asteapta la o masina agresiva

voteaza
(0/ 0)
Barrichello se asteapta la o masina agresiva
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rubens Barrichello s-a aratat satisfacut de primele schite Williams pentru masina din 2011, declarand ca agresivitatea designului este pe placul lui.

 
 
Pilotul brazilian de Formula 1 Rubens Barrichello s-a declarat incantat de designul agresiv pe care echipa lui, Williams, se pregateste sa-l adopte din sezonul 2011. Cu toate acestea, brazilianul s-a aratat precaut si nu a dorit sa faca pronosticuri cu privire la performantele sale si ale masinii pe care o va pilota anul viitor.

'' Sunt optimist, cred ca echipa face o treaba buna deja si anul viitor o sa avem o masina foarte buna. E un stil mai agresiv, dar e genul de abordare care mie imi place. Ma simt pregatit pentru ceva de genul acesta.'' a declarat brazilianul.

Barrichello a facut referiri si la sezonul recent incheiat, declarandu-se multumit de progresele realizate de echipa Williams pe parcursul sezonului 2010. Cu toate ca asteptarile erau foarte mari, iar echipa nu a reusit sa ocupe in final decat un loc sase in clasamentul constructorilor, pilotul in varsta de 38 de ani crede ca evolutia reala a echipei a fost peste ceea ce arata ierarhia.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1074 :: 17.78MB