No SSO cookie

Maserati Quattroporte 2030, masina viitorului vazuta de un ucrainean

voteaza
(0/ 0)
Maserati Quattroporte 2030, masina viitorului vazuta de un ucrainean
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conceptul Maserati Quattroporte 2030 reprezinta in viziunea designerului Yaroslav Chumachenko din Ucraina, posibila masina a viitorului pentru marca italiana.

 
 

Conceptul Maserati Quattroporte 2030 reprezinta in vizunea lui Yaroslav Chumachenko sedanul viitorului pentru marca italiana. Yaroslav Chumachenko este un tanar designer ucrainean, in varsta de 25 de ani, care s-a inspirat din scheletele dinozaurilor, zeppeline si sigla Maserati pentru a concepe grafic un Quattroporte al viitorului.


Conceptul Maserati Quattroporte 2030 prezinta un design futuristic, unic prin formele sale, care are o particularitate esentiala: platforma modulara. Chumachenko a gandit ca Maserati-ul viitorului sa prezinta o platforma modulara pe care inginerii pot instala ce sisteme vrea clientul si poate personaliza modelul astfel incat sa-l reprezinte pe client.


Designul futurist nu este singura particularitate, toate elementele gandite de artistul ucrainean avand consecinte la nivelul functionalitatilor. Un exemplu simplu este legat de cele patru usi, care pot fuziona magnetic transformandu-se in doua usi. Sub caroserie lucrurile devin si mai interesante. Inspirat din scheletul dinouzaurilor, Maserati Quattroporte 2030 socheaza prin structura sa. Un ax vertical, asemanator unei coloane vertebrale, cuprinde motorul si transmisia, fiecare fiind o vertebra a sistemului. Axul este conectat la un sistem de “coaste” dispuse ca o cusca pentru a servi la sustinerea vehiculului.


Prin solutiile pe care le propune, designerul din Ucraina a reusit sa impresioneaza mai mult decat oricare alta creatie grafica care anunta un design al viitorului. Ramane de vazut daca cei de la Maserati au ramas impresionati de propunerea designerului si vor da curs unui proiect care sa descrie viitorul auto inca de pe acum.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4367 :: 22.16MB