No SSO cookie
Cum sa montezi un adaptor MP3 intr-o masina
Utile

Un adaptor MP3 iti da posibilitatea sa asculti muzica de pe dispozitivul tau portabil la boxele automobilului. Exista mai multe tipuri de adaptoare MP3, care se pot monta in locul brichetei sau in jack-ul pentru casti. Indiferent de tipul lor, aceste adaptoare iti largesc orizontul muzical pe timpul calatoriei tale, iar tu nu mai trebuie sa aloci spatiu CD-urilor. Montarea unui adaptor MP3 in masina ta este o sarcina usoara si care nu iti ia mult timp. Iti va ramane destul timp sa te bucuri de melodiile tale preferate pe parcursul drumului cu masina.

Imagini (2) Data: 12 August 2010 Comentarii (2)

Cum sa personalizezi o masina clasica
Utile

Masinile clasice pot fi personalizate in mai multe moduri. Este totusi important sa personalizezi masina doar daca aceasta are nevoie sa fie restaurata sau daca personalizarea nu va afecta valoarea vehiculului. Multe masini clasice sunt rare, asa ca piesele originale sunt mai valoroase decat cele cu care sunt inlocuite cu scopul de a da un look personalizat. Din fericire, exista moduri de a personaliza masina clasica fara a-i diminua valoarea.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Generatorul de hidrogen construit acasa- Cum poti avea si tu o masina hibrid
Utile

Un generator de hidrogen construit acasa, folosind doar cateva componente simple, iti poate transforma masina intr-un vehicul hibrid. In ultima vreme, avand in vedere ca rezervele mondiale de titei sunt in scadere continua, au existat foarte multe studii referitoare la carburantii alternativi, iar populatia se intreaba – pe buna dreptate- de ce nu se gasesc solutii la criza energetica ce se prefigureaza. Chiar daca cercetatorii au elaborat si testat mai multe metode, apa transformata in hidrogen reprezinta o sursa nesperata de energie, putand revolutiona intregul sector energetic. Tehnologia necesara este disponibila oricui doreste sa construiasca chiar si acasa un generator de hidrogen, acest element gazos fiind deja utilizat drept combustibil in mai multe domenii de activitate. Acesta prezinta avantajul ca este regenerabil, mai curat si mai sigur si nu are in compozitie elementele toxice continute de motorina si benzina.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Vrei sa-ti repari masina cea veche sau sa-ti cumperi una noua?
Utile

Vrei sa-ti repari masina ta cea veche sau sa iti cumperi o masina noua, iata o intrebare foarte buna. Reprezentantele de masini noi s-au confruntat cu o prabusire a industriei auto, din cauza situatiei financiare mondiale. Spre deosebire de acestea, vanzatorii de piese auto se confrunta cu cresteri ale vanzarilor firmelor pe care le reprezinta. Aceasta din cauza ca din ce in ce mai multi proprietari de masini aleg sa investeasca in masinile lor vechi, decat sa cumpere o masina noua. Proprietarii de masini se hotarasc sa inlocuiasca o piesa uzata cu una noua, pentru a economisi bani.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa va protejati masina impotriva hotilor
Utile

Din moment ce industria auto s-a dezvoltat tot mai mult, au aparut tot mai multi hoti de masini si nu exista o modalitate eficienta dea preveni in totalitate masina de astfel de evenimente.Hotii actioneaza mereu, dar cu toate astea prefera sa actioneze in timpul zilei – cum ar fi la evenimentele sportive – pentru a da lovitura la masinile parcate pe spatiile publice.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Cele mai utile achizitii pentru masina
Utile

Achizitiile pentru masina si componentele pentru aceasta reprezinta unul dintre cele mai importante costuri ale acesteia. De la achizitie pana la intretinere, intregul proces nu este numai scump, ci are nevoie si ca dumneavoastra sa analizati cu atentie munca facuta, inainte de a-i plati mecanicului sau celui ce v-a facut-o. Fie ca achizitionati diferite componente pentru a o repara sau pur si simplu doriti sa schimbati aspectul masinii dumneavoastra, costurile sunt destul de ridicate.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa ceruiesti masina
Utile

Cunoasterea modului corespunzator de a-ti cerui masina va scoate in evidenta tot ce e mai bun in ea, oricand ai curata-o. Desi spalarea regulata este foarte importanta, aproape mai important este sa mentii un strat sanatos de ceara pe vopseaua exterioara. Daca detii un dispozitiv de lustruire, vei obtine o stralucirea mai buna a masinii.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa iti ceruiesti masina in siguranta
Utile

Ceruirea masinii este o parte importanta a procesului de ingrijire. Totusi, exista un mod corect si unul incorect pentru a face acest lucru. Mai jos sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i faci pentru a te asigura ca nu distrugi vopseaua in timp ce iti ceruiesti masina.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Patru tipuri de ceara de masina
Utile

Ceara de masina este pasul final cel mai important in infrumusetarea masinii tale. Actioneaza ca factor de protectie si izolare, nepermitand mediului inconjurator sa ajunga la vopseaua de pe masina. Aplicarea cerii pe masina in mod regulat nu ii ofera doar un aspect placut, dar extinde si perioada de viata a caroseriei si vopselei. Exista mai multe tipuri de ceara de masina pe piata, ceea ce poate fi derutant. Ce face fiecare?

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Ceara de masina si ploaia: Cum iti afecteaza vremea lustruirea cu ceara a masinii
Utile

Ceruirea pe perioada ploii poate fi o activitate destul de dificila, daca nu chiar imposibila. Ceara are rolul de a-ti proteja masina de ploaie si alte fenomene meteorologice. Trebuie sa ai grija la momentul in care te hotarasti sa ceruiesti masina. Ploaia, si majoritatea fenomenelor meteo, de altfel, pot afecta ceruirea masinii.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2247 :: 15.32MB