No SSO cookie

WaterCar Gator: Prima masina amfibie accesibila

voteaza
(0/ 0)
WaterCar Gator: Prima masina amfibie accesibila
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Watercar este o companie americana recunoscuta pentru modelele amfibii realizate. Anul trecut a creat modelul Python, acesta era o masina decapotabila bazata pe un Corvette, dar pretul de 200.000 de dolari s-a deovedit a fi prohibitiv, astfel ca au decis sa faca si un model "low cost".

 
 
Compania americana a creat noul model Gator pentru cei care doresc o masina amfibie, dar dispun de un buget limitat. Design-ul este inspirat de cel al modelului Jeep Wrangler, dar asemanarile se opresc aici. Caroseria este realizata din fibra de carbon, iar pretul de achizitie este de 29.500 de dolari.

Pachetul este format dintr-o cutie de viteze, transmisie, sistem de propulsie acvatica, suspensie creata special, blocuri optice, directie si o serie de elemente din otel inoxidabil. Producatorul a declarat ca modelul Gator se comporta pe asfalt ca si o masina normala, iar pe apa face fata cu brio unei zile relaxante de vara.

Pentru ca masina sa fie complet functionala, clientii trebuie sa detina un motor si un sasiu de Volkwagen Beetle pe care sa fie montata caroseria si componentele acvatice.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7024 :: 22.13MB