No SSO cookie

Toyota Prius este "Masina Anului 2004 în America de Nord"

voteaza
(0/ 0)
Toyota Prius este "Masina Anului 2004 în America de Nord"
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Competiţia "Maşina Anului 2004 în America de Nord" a fost câştigată de Toyota Prius, acesta fiind primul model hibrid care primeşte acest titlu. Rezultatele competiţiei au fost anunţate în cadrul Salonului Auto de la Detroit, după ce membrii ai juriului au selectat trei automobile finaliste.

 
 
[poza1s]Cei 49 de jurnalisti auto din SUA şi Canada care au format juriul au selectat, din totalul de 17 automobile eligibile, modelele Cadillac XLR, Mazda RX-8 şi Toyota Prius, ultimul dintre ele impunându-se în competiţie, cu 298 de puncte. Mazda RX-8 a obţinut 167 puncte si Cadillac XLR a acumulat 113 puncte. Membri juriului au mai premiat şi modelul Ford F-150, care în acest an este "American Truck of The Year", într-o competiţie în care a concurat în finală cu modelele Cadillac SRX, şi Nissan Titan. [poza2s]Toyota Prius, model aflat deja la a doua generaţie, va fi disponibil pe piaţa europeană în prima jumatate a acestui an, cererile acestui model fiind în creştere continuă pe pieţele unde a fost deja lansat. Avantajele maşinii sunt datorate propulsiei hibride, modelul având un consum mediuu de 4,3 litri/100 km, fără a afecta net performanţele dinamice, acceleraţia 0 - 100 km/h făcându-se în 10,9 secunde.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1836 :: 22.16MB