No SSO cookie

Dacia X90 este "o masina medie de familie" construita pe sasiul Nissan Micra

voteaza
(0/ 0)
Dacia X90 este "o masina medie de familie" construita pe sasiul Nissan Micra
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia de 5.000 de euro, sau proiectul X90 este descris în presa internaţională ca un model de mărime medie, de familie şi care va fi construit pe platforma modelului de clasă mică Nissan Micra, pe care compania Renault o foloseşte şi pentru modelele sale Twingo şi Clio.

 
 
De altfel, potrivit just - auto.com, strategia grupului francez include lansarea Daciei X90 într-o program mai dezvoltat, prin care Renault intenţionează o dublare a vânzărilor la nivel mondial al modelelor de clasă mini şi mică. După lansarea lui X90 va urma intrarea în producţie a unui model minivan compact, care poartă numele de cod J-77, despre care nu se precizează alte amănunte precum numele constructorului sau perioada concretă a lansării. Potrivit Automotive News Europe, mai mulţi proucători auto precum Ford, Opel şi PSA/Peugeot-Citroen şi-au împărţit mai multe capaciţi de producţie flexibile pentru a produce mai multe vehicule care să acopere cererea în segmentul maşinilor ieftine. Cu toate acestea, Renault a reorganizat producţia la modul "o uzină, un model în producţie. În ce priveşte Dacia X90, acesta va fi asamblat pe patru continente. Alături de uzina de la Piteşti, noua Dacia urmează a fi asamblată şi în Rusia, Iran, Maroc, Columbia şi China. Potrivit oficialilor de la Automobile Dacia, modelul X90 va avea patru variante de echipare şi în funcţie de dotările ce echipează fiecare dintre ele, preţul va urca de la 5.000 de euro, cât costă varianta de bază până la circa 6.500 de euro, cât va costa varianta full-option.

 

Cuvinte cheie:
Dacia | X90 |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1427 :: 17.76MB