No SSO cookie

Fiat Panda este "Masina Anului 2004" în România

voteaza
(0/ 0)
Fiat Panda este "Masina Anului 2004" în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Titlul "Maşina Anului în România" a fost decernat pentru ediţia din acest an modelului Fiat Panda, în urma unei competiţii organizate în colaborare de Asociaţia Presei Auto di România şi Uniunea Ziariştilor şi Editorilor Auto din România.

 
 
[poza1s]Succesul românesc al modelului Panda se integrează perfect în gama internaţională de premii acordate acestui automobil de clasă mini, după ce a fost distins cu titlul "Maşina Anului în Europa" şi distincţia AUTOBEST - Maşina Anului în Europa de Est. Alegerea modelului Panda nu a fost însă lipsită de surprize, deoarece voturile jurnaliştilor au înclinat, până la finalul competiţiei, către modelul Honda Accord, maşină care a ratat titlul la o diferenţă minimă de cea italiană. Panda a acumulat 168 de puncte, fiind votată cu maximum de către 6 membri ai juriului, faţă de Accord care a primit punctajul limită de la 5 membri, totalizând astfel 158 de puncte. Poziţia a treia în clasament a fost ocupată de Toyota Avensis, model care a primit 130 de puncte, cu un singur vot maxim din 16 posibile. Câte un punctaj maxim au mai primit şi modelele BMW Seria 5 şi Mazda3.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1261 :: 17.76MB