No SSO cookie

Cum sa ceruiesti masina

voteaza
(0/ 0)
Cum sa ceruiesti masina
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cunoasterea modului corespunzator de a-ti cerui masina va scoate in evidenta tot ce e mai bun in ea, oricand ai curata-o. Desi spalarea regulata este foarte importanta, aproape mai important este sa mentii un strat sanatos de ceara pe vopseaua exterioara. Daca detii un dispozitiv de lustruire, vei obtine o stralucirea mai buna a masinii.

 
 
Pasul 1 – Lucruri de care ai nevoie

Incepe cu un pachet de panze cu microfibre, un pulverizant de detaliere, un dispozitiv de lustruire, niste tampoane de imprastiere a cerii, o bucata de piele si niste ceara. Daca nu ti-ai spalat masina de ceva timp, ar trebui sa cumperi o cutie de lut si un curatator pre-ceruire. Pentru un aspect excelent, ar trebui sa cumperi si niste crema de tratament pentru cauciucul exterior. Intotdeauna cumpara cel mai bun produs de ceruire potrivit pentru masina ta.

Pasul 2 – De unde sa incepi

Spala masina, mai intai, sa scapi de murdaria care s-a acumulat. Deschide usile masinii si nu uita sa cureti balamalele. La o spalatorie automata, aceste parti nu sunt niciodata atinse, asa ca nu le neglija. Usuca masina cu bucata de piele si sterge orice urma de apa. Incepe procesul de ceruire cu cauciucul exterior. Back to Black este o marca buna. Este un unguent simplu care va readuce la viata sigilele de cauciuc negru din jurul usilor si geamurilor, si in orice alte locuri exista.

Pasul 3 – Lutul

Cea mai buna modalitate de a elimina orice murdarie de pe masina ta este folosirea lutului. Iti va face suprafata masinii mai fina. Vei observa diferenta dintre partile unde ai folosit lutul si cele unde nu l-ai folosit. Poti manipula lutul pentru a crea o suprafata curata. Exista un avertisment la acest produs, si anume, de a nu-l scapa pe jos. Daca il scapi, nu mai este utilizabil. Orice murdarie care se prinde de el iti poate strica vopseaua, asa ca daca ai un recipient de rezerva, foloseste-l. Poti folosi o bucata de panza curata pentru a-l impiedica sa cada pe jos.

Pasul 4 – Ceruirea

Daca vehiculul este intr-o conditie exterioara buna, poti folosi ceara si produsul de lustruit intr-unul singur. Daca masina are probleme pe caroserie, ar trebui sa aplici ceara si produsul de lustruit separat. Pentru a economisi timp, pune niste ceara pe tampoane si aseaz-o pe suprafata masinii. Porneste dispozitivul de lustruire si lasa-l sa isi faca treaba. Pastreaza o miscare usoara si gentila, fara prea multa presiune. Lasa dispozitivul sa imbine ceara cu vopseaua. Cand ai acoperit intreaga masina, inlocuieste dispozitivul cu un tampon curat si fa ca exteriorul masinii sa straluceasca. Exista multe tipuri de ceara pe piata, asa ca vei avea de unde alege. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1072 :: 22.11MB