No SSO cookie

Cele mai utile achizitii pentru masina

voteaza
(0/ 0)
Cele mai utile achizitii pentru masina
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Achizitiile pentru masina si componentele pentru aceasta reprezinta unul dintre cele mai importante costuri ale acesteia. De la achizitie pana la intretinere, intregul proces nu este numai scump, ci are nevoie si ca dumneavoastra sa analizati cu atentie munca facuta, inainte de a-i plati mecanicului sau celui ce v-a facut-o. Fie ca achizitionati diferite componente pentru a o repara sau pur si simplu doriti sa schimbati aspectul masinii dumneavoastra, costurile sunt destul de ridicate.

 
 

Cea mai buna modalitate de a face fata preturilor ridicate este sa optati pentru componente ale masinilor mai vechi. Acestea nu sunt toate scumpe, precum sunt cele noi, si sunt potrivite chiar si pentru cei care au ochiul format si stiu ce trebuie sa cumpere. In plus, acest lucru este mai usor de realizat deoarece se gasesc in multe locuri, de la pietele second hand pana la magazinele care ofera reduceri.

Un alt sfat care va va ajuta cand cautati dupa componente de masina este ca trebuie sa ii cautati pe aceia care se ocupa cu aprovizionarea magazinelor de componente auto.Veti reusi cu usurinta sa realizati o afacere buna doar prin faptul ca puteti intreba pe la magazinele de piese cine le realizeaza aprovizionarea. Acesti oameni care aprovizioneaza un mare numar de magazine de componente auto sunt oameni de incredere si calitatea componentelor auto care vi le vand este garantata.

In plus, este indicat sa cereti totdeauna informatii legate de garantia acestor piese, care va va ajuta in cazul in care acestea nu vor functiona cum trebuie. Furnizorii de piese auto ofera garantii de un an, insa puteti primi o garantie extinsa daca platiti in plus. In mod asemanator, puteti primi o garantie pentru o perioada mai scurta - de exemplu, pentru o perioada de 6 luni veti plati mai putin.

Pe deasupra, schimbul de componente cu centrele de colectare de componente este o idee buna pentru cei pasionati de modificarile aduse masinilor. Aceste componente sunt acceptate imediat si oricine poate contacta centrul pentru a cere informatii despre politica si regulile de acceptare ale componentelor. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1115 :: 22.18MB