No SSO cookie

Ceara de masina si ploaia: Cum iti afecteaza vremea lustruirea cu ceara a masinii

voteaza
(0/ 0)
Ceara de masina si ploaia: Cum iti afecteaza vremea lustruirea cu ceara a masinii
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ceruirea pe perioada ploii poate fi o activitate destul de dificila, daca nu chiar imposibila. Ceara are rolul de a-ti proteja masina de ploaie si alte fenomene meteorologice. Trebuie sa ai grija la momentul in care te hotarasti sa ceruiesti masina. Ploaia, si majoritatea fenomenelor meteo, de altfel, pot afecta ceruirea masinii.

 
 
Ploaia
Vopseaua trebuie sa fie uscata atunci cand ceruiesti masina. Din acest motiv, ceruirea pe perioada ploii nu va functiona. Nu vei obtine o acoperire prea buna, iar vremea iti va afecta deja vopseaua. Trebuie sa astepti trecerea ploii, sa usuci caroseria cu o panza care nu zgarie vopseaua, iar apoi sa aplici vopseaua. Daca incepe ploaia in timp ce ceruiesti, opreste-te. Va trebui sa astepti, sa cureti restul masinii odata ce ploaia a trecut, apoi sa continui. 
 
Soarele
Ceara si ploaia nu sunt singurele doua lucruri care nu se potrivesc. N-ar trebui sa ceruiesti masina in plin soare. Contactul direct cu soarele va face ca ceara sa se usuce inainte de a o imprastia corespunzator, astfel ca ceruirea nu va fi eficienta. Asigura-te ca masina e parcata la umbra. Nu doar ca va fi mai racoare, dar vei putea intinde ceara corespunzator dupa aplicare. 
 
E important sa iti ceruiesti masina in conditii optime. Daca trebuie sa o faci afara, asteapta vremea ideala. Daca e prea rece, ceara nu se va raspandi corect. Dupa ce te-ai apucat sa iti infrumusetezi masina, merita sa petreci putin timp pentru a obtine luciul perfect. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1114 :: 22.11MB