No SSO cookie
Importanta verificarii uleiului
Utile

Verificarea periodica a uleiului la autoturisme, poate sa ne ajute In trafic. Aceasta fiind o sarcina esentiala a procesului de Intretinere a masinii. Daca nivelul nivelul de ulei nu este cel corespunzator, motorul dvs. este supus unui stres nedorit si poate fi serios afectat. In general acest lucru se Intampla atunci cand nu te astepti si te pune Intr-o situatie destul de enervanta. Este recomandat sa verificati uleiul la fiecare 1000 de km sau, sa fiti linistiti, Inainte de un drum lung.

Imagini (0) Data: 31 October 2011 Comentarii (4)

Aliniament
Articole

AliniamentAliniamentul vehiculului este unul dintre cei mai importanti factori nu numai in intretinerea vehiculului, ci si in intretinerea pneurilor. Aliniamentul necorespunzator fie la rotile fata sau cele spate poate duce la uzura iesita din comun a benzii de rulare, avarierea suspensiei, si la o manevr

Imagini (0) Data: 24 October 2011 Comentarii (0)

Cum sa verifici uleiul masinii
Utile

Masina reprezinta o investitie buna, insa responsabilitatea de a avea grija de una consuma timp. Pentru majoritatea americanilor, intretinerea masinii se rezuma la ducerea acesteia la un centru specializat destinat inspectiilor.

Imagini (0) Data: 16 October 2011 Comentarii (1)

Bazele intretinerii unei masini
Utile

Vei afla ca masina ta va avea nevoie de lucrari de intretinere dese pentru a se mentine intr-o stare cat mai buna. Iata cateva sfaturi de baza de care vei avea nevoie.

Imagini (0) Data: 10 October 2011 Comentarii (1)

Cifra octanica potrivita pentru masina ta
Utile

Cand vine vorba de intretinerea zilnica a masinii tale, putine lucruri sunt mai importante decat cifra octanica din benzina fara plumb, in special atunci cand vorbim de masini modificate.

Imagini (0) Data: 10 October 2011 Comentarii (1)

Honda ataca sezonul de iarna cu o oferta speciala la CR-V
Noutati-auto

Honda a demarat in luna octombrie noua campanie de iarna pentru Honda CR-V, prin care se ofera un avantaj client incepand de la 2000 EURO (TVA inclus), reprezentat de pachetul de intretinere gratuita 3 ani/60.000 km si de anvelope de iarna marca Continental, in limita stocului disponibil.

Imagini (1) Data: 14 October 2010 Comentarii (0)

Cum sa schimbi anvelopele
Utile

Fiecare proprietar de masina ar trebui sa stie un lucru sau doua despre schimbarea anvelopelor, mai ales datorita faptului ca o pana de cauciuc este una dintre cele mai frecvente probleme care pot aparea atunci cand calatoresti. Durabilitatea cauciucurilor si intretinerea acestora va juca un rol important pe durata de viata a anvelopelor tale, dar pericolele rutiere cum ar fi cuie, suruburi si alte resturi, vor face ca anvelopele sa fie mult mai vulnerabile la fisuri si gauri, care vor duce in timp la o pana de cauciuc. Daca doresti sa economisesti timp si bani, este o idee foarte buna sa inveti sa-ti schimbi anvelopele la domiciliu.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cand este nevoie sa inlocuiesti anvelopele
Utile

Exista mai multi pasi incorporati in procesul de mentinere a unui vehicul intr-o stare tehnica foarte buna, iar acesti pasi cuprind inclusiv inlocuirea anvelopelor. Este necesar sa-ti dai seama cand trebuie sa faci acest lucru, pentru o intretinere mai buna a vehiculului.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

De ce este leasingul o investitie avantajoasa?
Utile

Achizitionarea unui autovehicul poate constitui o perspectiva atragatoare. Sentimentul ca autoturismul va fi doar al tau si ca tu esti capabil de o asemenea achizitie te poate determina sa iti cheltui banii munciti din greu pe un motor nou. Visul se poate destrama cu usurinta. Incearca sa vezi situatia peste cativa ani si vei observa ca ai un numar mare de costuri de intretinere, un cont bancar dezechilibrat si un model ce s-a devalorizat.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cele mai utile achizitii pentru masina
Utile

Achizitiile pentru masina si componentele pentru aceasta reprezinta unul dintre cele mai importante costuri ale acesteia. De la achizitie pana la intretinere, intregul proces nu este numai scump, ci are nevoie si ca dumneavoastra sa analizati cu atentie munca facuta, inainte de a-i plati mecanicului sau celui ce v-a facut-o. Fie ca achizitionati diferite componente pentru a o repara sau pur si simplu doriti sa schimbati aspectul masinii dumneavoastra, costurile sunt destul de ridicate.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0368 :: 15.03MB