No SSO cookie
Bazele intretinerii unei masini
Utile

Vei afla ca masina ta va avea nevoie de lucrari de intretinere dese pentru a se mentine intr-o stare cat mai buna. Iata cateva sfaturi de baza de care vei avea nevoie.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Sa fie masinile electrice cu adevarat solutia?
Utile

Vazand articole in toata mass-media despre cat de minunate sunt masinile electrice si despre cum sunt ele raspunsul la preocuparile noastre legate de poluare si de dependenta de petrol, am decis sa facem unele cercetari pentru a raspunde la intrebarea - "Vor fi masinile electrice salvarea noastra?". Trebuie sa luam in considerare cateva aspecte ale acestor masini, pentru a le putea evalua potentialul real - cost, intretinere, costuri de operare, calitati practice, comoditate, cerere si impact asupra mediului.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Vanzarile auto continua sa afecteze comertul din industrie
Noutati-auto

Vanzarile de pe piata continua sa tina la un nivel scazut comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor.

Imagini (1) Data: 7 May 2010 Comentarii (0)

Bugatti Veyoron, tocatorul de bani
Noutati-auto

Costurile de intretinere la Bugatti Veyron sunt mai mari decat ale unui avion cu reactie.

Imagini (28) Data: 18 January 2010 Comentarii (1)

Sistemul de telecomunicatii de pe Autostrada Soarelui, functional din decembrie
Noutati-auto

Sistemul de telefonie fixa si supraveghere video de pe Autostrada Soarelui va functiona din decembrie, a declarat Florin Dascalu, director de intretinere autostrazi si drumuri nationale in cadrul Companiei Nationale de Drumuri din Romania.

Imagini (0) Data: 26 November 2007 Comentarii (0)

Citroen C1, acum si in Romania
Noutati-auto

Silueta cu personalitate, interiorul atragator si spatios precum si costurile de intretinere optime fac din CITROEN C1 masina perfecta de oras.

Imagini (0) Data: 1 February 2006 Comentarii (0)

Sindicatul soferilor cere renuntarea la rovinieta
Noutati-auto

Federatia Sindicatelor Soferilor din Romania solicita ca taxa de intretinere a infrastructurii rutiere - rovinieta - sa fie ori scoasa din pretul carburantului si platita separat ca taxa fixa, ori mentinuta in pretul acestuia (mod pe care il considera ideal) si sa se renunte la taxa fixa, a declarat Ion Victor Stan, presedintele acestei organizatii sindicale, vicepresedinte al CNSLR-Fratia, intr-o conferinta de presa.

Imagini (0) Data: 28 January 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1149 :: 15.18MB