No SSO cookie

Aliniament

voteaza
(0/ 0)
Aliniament
Articole · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

AliniamentAliniamentul vehiculului este unul dintre cei mai importanti factori nu numai in intretinerea vehiculului, ci si in intretinerea pneurilor. Aliniamentul necorespunzator fie la rotile fata sau cele spate poate duce la uzura iesita din comun a benzii de rulare, avarierea suspensiei, si la o manevr

 
 

Aliniament

Aliniamentul vehiculului este unul dintre cei mai importanti factori nu numai in intretinerea vehiculului, ci si in intretinerea pneurilor. Aliniamentul necorespunzator fie la rotile fata sau cele spate poate duce la uzura iesita din comun a benzii de rulare, avarierea suspensiei, si la o manevrare neobisnuita a masinii. Aliniamentele rotilor ar trebui sa fie facute de fiecare data cand montati un nou set de pneuri, si de fiecare data cand dati de o groapa mare, de o bordura sau de un alt obstacol. In  scopuri de intretinere, aliniamentul ar trebui verificat la fiecare 30 000 km 9cca 18 700 de mile).
Exista mai multe tipuri de aliniament, inclusiv aliniamentul a doua si a patru roti. Aliniamentul a patru roti este recomandat intotdeauna, dar unor vehicule nu li se poate ajusta aliniamentul puntii spate. Consultati-va cu un specialist in aliniament in care aveti incredere pentru a afla ce este mai bun pentru masina dvs.
Semnele potrivit carora ar fi posibil sa aveti nevoie de un aliniament sunt masina dv. care  trage intr-o parte sau in alta, si uzura neuniforma a pneurilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1050 :: 17.77MB