No SSO cookie
Noul SUV Compact Mitsubishi: Eclipse Cross
Noutati-auto

Reîntorcându-se la moştenirea sa sportivă, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a ales să-şi denumească noul SUV Compact: “Eclipse Cross”.

Imagini (0) Data: 15 February 2017 Comentarii (0)

Noua generație i20 WRC la Raliul Monte-Carlo
Noutati-auto

Hyundai Motorsport va debuta în cel de-al treilea sezon al Campionatulului Mondial de Raliuri FIA (WRC) cu trei autovehicule înscrise în Raliul Monte-Carlo · Hyundai Motorsport va debuta în cel de-al treilea sezon al Campionatulului Mondial de Raliuri FIA (WRC) cu trei autovehicule înscrise în Raliul Monte-Carlo

Imagini (0) Data: 21 January 2016 Comentarii (0)

BMW i3 și i8, disponibile în România
Noutati-auto

România devine a 50-a piaţă BMW i la nivel mondial, iar de acum primele comenzi pentru modelele BMW i3 şi BMW i8 pot fi efectuate   Cu începere din 16 noiembrie 2015, România devine a 50-a piaţă BMW i la nivel mondial şi astfel poate primi comenzi oficiale pentru modelul electric BMW i3 şi modelul plug-in hybrid sportiv BMW i8. Demersul marchează startul unui pachet extins de programe şi servicii, BMW 360, care să susţină dezvoltarea pie ței de automobile electrice în România. Reţeaua de dealeri autorizaţi include două centre, în Bucureşti (prin Automobile Bavaria Băneasa) şi Iaşi (prin APAN Motors).

Imagini (27) Data: 16 November 2015 Comentarii (0)

Porsche dezvoltă modelul Cayman GT4 Clubsport
Noutati-auto

Pornind de la modelul Cayman GT4, cu caroseria mai ușoară, Porsche Motorsport a dezvoltat o variantă care se încadrează în standardul pentru curse

Imagini (0) Data: 6 October 2015 Comentarii (0)

Model special dedicat piloţilor români care au concurat cu BMW, la Sibiu Rally Challenge
Noutati-auto

Sibiu Rally Challenge, desfăşurat în 20-23 august, a oferit pasionaţilor de motorsport un meniu complet: probe speciale desfăşurate pe legendarul Transfăgărăşan, echipaje inedite, dar şi a şasea etapă în Campionatul Naţional de Raliuri.

Imagini (9) Data: 25 August 2015 Comentarii (0)

Citroen C4 Cactus, premiat pentru “cel mai frumos interior”
Noutati-auto

Cu ocazia celei de-a 30 a ediţii a Festivalului Auto Internaţional, Linda Jackson, director general al Mărcii CITROËN, a primit premiul  "Cel mai frumos interior al anului", acordat modelului CITROËN C4 Cactus. Titlul, oferit de un juriu format din experţi din diferite domenii, recompensează efortul echipelor de design interior ale CITROËN.

Imagini (27) Data: 4 February 2015 Comentarii (0)

Mitsubishi aduce un nou concept la Salonul Auto Geneva
Noutati-auto

Prezentat în premieră mondială la Geneva 2015, acest nou concept uimitor reprezintă o declarație de intenție în ceea ce privește viitoarea abordare a Mitsubishi Motors Corporation, reprezentând totodată un exemplu edificator al viitoarei sale generații de tehnologie plug-in hybrid electric (“PHEV”) 2WD, precum și un simbol al renașterii unui design îndrăzneț, cu totul aparte, aceste trăsături fiind înglobate în cea mai de succes variantă de model produsă de brandul Mitsubishi Motors, SUV-ul sau crossover-ul.

Imagini (0) Data: 27 January 2015 Comentarii (0)

Noul MINI John Cooper Works
Noutati-auto

Noul MINI John Cooper Works se defineşte prin plăcere extremă a condusului bazată pe tehnologie pentru motor, suspensie şi aerodinamică ce sunt derivate din experienţa în motorsport. Se remarcă şi particularităţi de design specifice modelului pentru exterior şi interior pentru o mai mare diferenţiere faţă de versiunea MINI Hatch cu trei uşi pentru a sublinia caracterul individual al modelului.

Imagini (20) Data: 1 January 2015 Comentarii (0)

Interviu cu Alessandro Zanardi despre sezonul perfect 2014
Noutati-auto

Pentru Alessandro Zanardi, un an plin de evenimente se apropie de final. 2014 a reprezentat revenirea sa în motorsport după o pauză de patru ani. Pilotul oficial BMW a concurat în Blancpain Sprint Series cu un model BMW Z4 GT3, înscris de ROAL Motorsport. În paraciclism, italianul în vârstă de 48 de ani a sărbătorit noi succese majore, care au inclus al două titluri mondiale. În octombrie, el a parcurs cu succes primul triatlon pe distanţă lungă din carieră, în Hawaii (SUA), cu un timp foarte bun.

Imagini (20) Data: 26 November 2014 Comentarii (0)

Outlander PHEV Concept-S, în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris 2014
Noutati-auto

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris 2014, noul său concept Outlander PHEV Concept-S

Imagini (16) Data: 27 September 2014 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1331 :: 15.39MB