No SSO cookie
Ford Focus detine primul loc în vânzarile Ford pe piata din Romania
Noutati-auto

Romcar, reprezentant general Ford în Romania, a vândut în acest an 2.557 de autovehicule, încadrându-se în ţinta de 4.000 de automobile comercializate până la sfîrşitul lui 2004. Pe primul loc în portofoliul de vânzări se situeaza Ford Focus, cu o cotă de 30%.

Imagini (0) Data: 20 September 2004 Comentarii (0)

Limuzina de lux Chrysler 300C va fi lansata oficial pe piata româneasca la sfârsitul lunii septembrie
Noutati-auto

Compania Auto Rom, distribuitor general DaimlerChrysler AG în Romania, va lansa oficial pe piaţa romanească automobilul Chrysler 300C la sfârşitul lunii septembrie, a declarat pentru Rompres, Mirabela Mureşan, responsabil de comunicare in cadrul Auto Rom.

Imagini (0) Data: 30 August 2004 Comentarii (1)

Kia a lansat noua varianta Sportage
Noutati-auto

Compania sud-coreeana Kia Motors, parte a grupului Hyundai Motor, a lansat marţi noul model Kia Sportage, din clasa SUV (sport utility vehicle), ca parte a strategiei companiei de a-şi majora vânzările interne, informează Yonhap, citat de Rompres.

Imagini (0) Data: 18 August 2004 Comentarii (0)

Kia Rom Auto va deschide, din octombrie, primul centru de import
Noutati-auto

Compania Kia Rom Auto, importator autorizat la Kia Motors, îşi va deschide, în octombrie 2004, primul centru de import Kia in Romania, a declarat pentru Rompres Liviu Goncea, preşedintele Kia Rom Auto.

Imagini (0) Data: 11 August 2004 Comentarii (0)

Piata moto din România se extinde într-un ritm relativ lent
Moto

Cu toate că în cifre pare că piaţa moto din România are un ritm de creştere asccentuat, în realitate avansul înregistrat este destul de mic în comparaţie cu posibilităţile reale ale pieţei, aceasta datorită în general preţurilor relativ mari ale motocicletelor şi echipamentelor de protecţie.

Imagini (0) Data: 10 August 2004 Comentarii (0)

Vânzarile de autovehicule Peugeot pe piata româneasca au crescut cu 32% în primul semestru
Noutati-auto

Vânzările de autovehicule Peugeot pe piaţa românească s-au cifrat la 3.386 unităţi în primul semestru al anului în curs, în creştere cu 32% faţă de perioada similară a anului 2003, a declarat, marţi, pentru Rompres, Radu Cristian, directorul comercial al companiei Trust Motors, importatorul Peugeot.

Imagini (0) Data: 7 July 2004 Comentarii (0)

Stavic este primul MPV al coreenilor de la Ssangyong
Noutati-auto

Ssangyong Motors, marcă importată prin Interauto, parte a Grupului AutoItalia, se pregateşte să lanseze pe piaţa mondială la începutul anului 2005, un nou model din clasa MPV numit Stavic.

Imagini (0) Data: 6 July 2004 Comentarii (0)

România ocupa locul doi în Europa de Sud-Est la vânzarile de automobile Ford
Noutati-auto

Romania ocupă locul al doilea în clasamentul sud-est european în privinţa numărului de automobile Ford comercializate. Romcar, reprezentant general Ford pentru România, a vândut în luna mai 312 autovehicule, păstrând trendul ascendent al vânzărilor înregistrat în primele 4 luni ale anului.

Imagini (0) Data: 22 June 2004 Comentarii (0)

Noul Peugeot 407 ar putea atinge vânzari de 700 de unitati în România
Noutati-auto

Trust Motors, importatorul Peugeot în Romania, a lansat joi, noul model Peugeot 407, berlina de familie a mărcii franceze din clasa medie. Estimările de vânzări pentru această nouă generaţie se ridică la 700 de unităţi până la sfărşitul anului, potrivit declaraţiilor directorului comercial al companiei Trust Motors, Radu Cristian.

Imagini (0) Data: 17 June 2004 Comentarii (0)

Ford Fiesta si Ford Fusion vor avea un nou motor diesel începând din aceasta toamna
Noutati-auto

Automobilele Ford Fiesta şi Ford Fusion vor fi echipate din toamnă cu un nou tip de motor - 1.6 TDCi - cu 16 valve turbo diesel intercooler, compania lărgind astfel gama motorizărilor disponibile pentru modelele Ford de clasă mică, informeaza Romcar, reprezentant general Ford si Mazda in Romania.

Imagini (0) Data: 3 June 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0523 :: 15.31MB