No SSO cookie

Noul SUV Compact Mitsubishi: Eclipse Cross

voteaza
(0/ 0)
Noul SUV Compact Mitsubishi: Eclipse Cross
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Reîntorcându-se la moştenirea sa sportivă, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a ales să-şi denumească noul SUV Compact: “Eclipse Cross”.

 
 

Beneficiind de linii precise şi atent finisate, “Eclipse Cross” face o trimitere clară către îndrăgitul model coupe “Eclipse Sport”, vândut în special în America de Nord, între anii 1989 şi 2012, cu peste 1.400.000 unități produse în patru generații succesive.

2017_gms_-_preview_two_-_2

 

Denumirea “Eclipse Cross” sugerează în acelaşi timp funcționalitatea SUV a acestei maşini, trăsatură ce a căpătat o importanță din ce în ce mai mare pentru gama Mitsubishi Motors “Sport Utility Vehicles” – o direcție strategică pentru această marcă, în special în Europa.

Denumirea metaforică a modelului (Eclipse) este accentuată şi de culoarea maşinii, roşu metalizat cu un luciu profund, o culoare nouă, dezvoltată special pentru acest model – printr-un proces de vopsire inovator – ce reflectă totodată măiestria şi strălucirea liniilor rafinate, ca în cazul fenomenelor naturale ce se pot observa în cazul unei eclipse solare totale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3372 :: 22.11MB