No SSO cookie
GM va construi automobile hibride in China din 2008
Noutati-auto

Cel mai mare constructor auto american General Motors Corp va incepe, anul viitor, sa produca automobile hibride in China.

Imagini (0) Data: 29 November 2007 Comentarii (0)

GM a inceput sa produca Chevrolet Aveo in Polonia
Noutati-auto

Constructorul auto american General Motors a inceput marti sa produca modelul Chevrolet Aveo la o uzina din Polonia, acesta fiind primul autovehicul marca Chevrolet care este produs intr-o tara membra a Uniunii Europene, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 9 November 2007 Comentarii (0)

Toyota a vandut mai putine autovehicule decat GM in trimestrul al treilea
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp.a anuntat luni ca in perioada iulie-septembrie 2007 a vandut un numar total de 2,34 milioane autovehicule la nivel global, o cifra mai mica decat cele 2,38 milioane autovehicule vandute in aceiasi perioada de rivalul american General Motors, informeaza AP.

Imagini (0) Data: 23 October 2007 Comentarii (0)

Chevrolet fabricat in Uzbekistan
Noutati-auto

General Motors va produce 250.000 auoturisme Chevrolet pe an in Uzbekistan.

Imagini (0) Data: 9 October 2007 Comentarii (0)

Vanzarile Ford in scadere cu 18 procente in luna septembrie
Noutati-auto

Cel mai mare constructor auto american General Motors Corp si-a majorat avansul fata de principalii sai rivali in luna septembrie cu o crestere de patru procente a vanzarilor pe piata americana.

Imagini (0) Data: 4 October 2007 Comentarii (0)

Joc on-line dupa filmul Transformers pentru promovarea masinilor GM
Noutati-auto

Compania General Motors /GM/ Romania va pune la dispozitia fanilor filmului "Transformers" un joc on-line, pentru ca acestia sa poata continua aventurile eroilor filmului.

Imagini (0) Data: 11 July 2007 Comentarii (0)

Dacia si-a majorat la 1 la suta cota pe piata auto europeana
Noutati-auto

Vanzarile de automobile pe piata europeana au scazut, in aprilie, pentru a treia luna consecutiv, pe fondul scaderii vanzarilor de autoturisme marca Renault SA si General Motors Corp., in timp ce Dacia si-a majorat cota de piata, informeaza Bloomberg.

Imagini (0) Data: 17 May 2007 Comentarii (0)

Toyota Romania confirma povestea de succes Toyota
Noutati-auto

Toyota a anuntat saptamana aceasta ca a devenit producatorul mondial de autovehicule numarul 1, depasind rivalul sau american General Motors. In perioada ianuarie – martie 2007, Toyota a vandut la nivel mondial 2,35 milioane de autovehicule, cu 9,2% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Imagini (0) Data: 27 April 2007 Comentarii (0)

Toyota a devenit in primul trimestru cel mai mare producator mondial de autovehicule
Noutati-auto

Compania japoneza Toyota a devenit, in primul trimestru al acestui an, primul producator mondial de autovehicule, depasind compania americana General Motors (GM), a anuntat marti agentia locala Kyodo, citata de EFE.

Imagini (0) Data: 25 April 2007 Comentarii (0)

GM Romania intentioneaza sa vanda 40-50 de automobile de teren Opel Antara, pe luna
Noutati-auto

General Motors /GM/ Romania isi propune sa vanda pe piata autohtona 40-50 de automobile de teren Opel Antara, pe luna, a declarat pentru Rompres directorul de marketing si PR al reprezentantei GM, Cristian Oltean. Primele automobile Opel Antara vor ajunge in Romania, in reteaua de dealeri, la sfarsitul lunii aprilie, a precizat Oltean.

Imagini (0) Data: 25 April 2007 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0960 :: 18.91MB