No SSO cookie
Iata noile modele BMW Seria 1 Coupe si Cabriolet facelift!
Noutati-auto

BMW a lansat o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul BMW Seria 1 Coupe si Cabriolet. Modelul bavarez a primit o serie de imbunatatiri minore la interior si exterior, dar nici o imbunatatire din punct de vedere al motorizarilor.

Imagini (32) Data: 16 December 2010 Comentarii (0)

Iata noul Honda Jazz facelift!
Noutati-auto

Honda a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Honda Jazz facelift. Compacta japoneza a primit o serie de imbunatatiri estetice subtile atat la exterior, cat si la interior.

Imagini (5) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

Noul Dodge Charger prezentat in detaliu
Noutati-auto

Noul Dodge Charger a debutat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles. Muscle car-ul american a primit un facelift exterior si interior si un nou propulsor V6 de 3.6 litri.

Imagini (30) Data: 19 November 2010 Comentarii (1)

VIDEO: Noul Chrysler 200 prezentat in detaliu
Noutati-auto

Cei de la Chrysler au lansat un video in care prezinta noul model 200 sedan in actiune. Video-ul contine atat imagini cu exteriorul masinii, cat si cu interiorul acesteia. Noul model va fi disponibil incepand cu luna decembrie.

Imagini (1) Data: 16 November 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul Renault Espace facelift!
Noutati-auto

Renault a publicat primele imagini oficiale cu noul Espace facelift. Acesta a primit o serie de imbunatatiri espetice, atat la interior, cat si la exterior si un nou propulsor diesel. Noul model va fi disponibil incepand cu ianuarie 2011 si va fi prezent si la Salonul Auto de la Geneva.

Imagini (10) Data: 2 November 2010 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Iata noul Subaru Forester facelift!
Noutati-auto

Subaru a prezentat primele imagini oficiale cu noul Forester facelift. Noul model va primi un nou propulsor si mici modificari estetice, atat la interior, cat si la exterior..

Imagini (15) Data: 27 October 2010 Comentarii (0)

Volkswagen lanseaza o noua echipare pentru Touareg
Noutati-auto

Volkswagen a lansat noua echipare Exclusive Edition disponibila doar pentru modelul Touareg. Exclusive Edition presupune o serie de modificari la interior si jante noi la exterior.

Imagini (5) Data: 12 October 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul Dodge Charger!
Noutati-auto

Chrysler a lansat primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul Charger. Muscle car-ul american a primit un facelift exterior si interior.

Imagini (8) Data: 6 October 2010 Comentarii (0)

Seat prezinta noul Exeo facelift
Noutati-auto

Noul Seat Exeo facelift va debuta oficial la Paris. Noul model are designul exterior putin modificat, dar promite mai mult spatiu pentru pasageri, in special pentru cei din spate.

Imagini (5) Data: 29 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noul concept Opel Astra GTC!
Noutati-auto

Opel a lansat doua video-uri noi in care prezinta atat designul exterior al noului Astra GTC, cat si modul in care a luat nastere interiorul acestuia.

Imagini (1) Data: 27 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2180 :: 18.87MB