No SSO cookie

Iata noul Honda Jazz facelift!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Honda Jazz facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Honda Jazz facelift. Compacta japoneza a primit o serie de imbunatatiri estetice subtile atat la exterior, cat si la interior.

 
 
Noul Honda Jazz a primit o serie de imbunatatiri estetice subtile, cele mai evidente modificari se pot observa in partea frontala. Honda a dorit sa reduca coeficientul de frecare, imbunatatind astfel aerodinamica. Japonezii au declarat ca micile imbunatatiri aduse propulsoarelor si reducerea coeficientului de frecare au imbunatatit consumul de carburant.

Primele informatii sugereaza ca propulsorul de 1.4 litri emite 126 g CO2/km si ofera un consum de 4.6 litri/100 km, in timp ce propulsorul de 1.2 litri emite 123 g CO2/km si ofera un consum de 4.4 litri/100 km. Modelul hibrid va folosi acelasi sistem ca si modelul Insight, acesta va emite 104 g CO2/km si va avea un consum de 4 litri/100 km.

Honda va oferi de asemenea si un nou interior cu insertii metalice, scaune imbracate in piele ca si optiune si un nou sistem de suspensie. Cel din urma va creste considerabil manevrabilitatea si confortul.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2352 :: 17.78MB