No SSO cookie
ANALIZĂ COMPLETĂ: Suzuki Ignis
Noutati-auto

Noul Suzuki Ignis, un crossover compact cu un design exterior stilat, un interior funcțional și versatil, ușor de condus și confortabil, este disponibil în România cu prețuri începând de la 9.450 Euro cu TVA inclus.

Imagini (0) Data: 30 March 2017 Comentarii (0)

Smart BRABUS poate fi comandat în România
Noutati-auto

Noul smart BRABUS, cu o putere de 109 CP și modificări tehnice și vizuale extinse, la exterior și la interior, poate fi comandat din data de 8 iulie, în format fortwo, fortwo cabrio și forfour

Imagini (0) Data: 20 July 2016 Comentarii (0)

OFICIAL: Noile Audi A4 și A4 Avant
Noutati-auto

Noua generație Audi A4 prezint[ o tehnologie redefinită, modificări semnificative la exterior, iar pe parcursul fazei de proiectare, prioritatea principală a fost reducerea emisiilor de CO2.

Imagini (45) Data: 30 June 2015 Comentarii (0)

Două nuanţe texturate disponibile pe noul Peugeot 208
Noutati-auto

Prezentat publicului larg cu ocazia celei de-a 85-a ediţii a Salonului Auto de la Geneva, noul Peugeot 208 propune nuanţa exterioară Orange Power. Această nuanţă optimistă şi dinamică este completată de alte două culori texturate inedite, disponibile în premieră mondială la un vehicul de serie: Ice Grey şi Ice Silver. Noutatea este completată şi de pachetul de personalizare suplimentar, Yellow Lime care, la fel ca şi pachetul Menthol White expus la Salonul de la Geneva, poate înfumuseţa atât interiorul cât şi exteriorul.

Imagini (10) Data: 26 March 2015 Comentarii (0)

Noua Mazda 6, în showroom-urile din România
Noutati-auto

Mazda 6 2015 vine cu schimbări importante față de varianta anterioară iar principalele noutăți includ un exterior restilizat, un interior complet nou, o suită de tehnologii noi de siguranță activă și tracțiune integrală.

Imagini (15) Data: 1 March 2015 Comentarii (0)

GENEVA 2015: Noul Hyundai Tucson
Noutati-auto

Hyundai a dezvăluit primele imagini oficiale ale noului Tucson, înaintea debutului oficial care va avea loc în cadrul Salonului Auto Internațional de la Geneva. Modelul prezintă un exterior elegant, subliniat de proporții dinamice și dispune de dotări avansate pentru siguranță și confort.

Imagini (5) Data: 18 February 2015 Comentarii (0)

Noul MINI John Cooper Works
Noutati-auto

Noul MINI John Cooper Works se defineşte prin plăcere extremă a condusului bazată pe tehnologie pentru motor, suspensie şi aerodinamică ce sunt derivate din experienţa în motorsport. Se remarcă şi particularităţi de design specifice modelului pentru exterior şi interior pentru o mai mare diferenţiere faţă de versiunea MINI Hatch cu trei uşi pentru a sublinia caracterul individual al modelului.

Imagini (20) Data: 1 January 2015 Comentarii (0)

Facelift major pentru Mercedes-Benz Clasa B. Analiza completă a informaţiilor
Noutati-auto

Bestsellerul Mercedes-Benz primește acum un facelift major cu îmbunătățiri la exterior și interior, dar și în ceea ce priveste linia de design și dotările

Imagini (42) Data: 20 September 2014 Comentarii (0)

Cabina noului Volvo FMX: Rezistenta si confort
Noutati-auto

Un exterior super robust, ranforsat, cu un spatiu de lucru mai confortabil si un interior imbunatatit din punct de vedere ergonomic.

Imagini (0) Data: 28 April 2013 Comentarii (0)

Hyundai i20, noul competitor de clasa B – disponibil din iulie in reteaua Hyundai Auto Romania
Noutati-auto

Hyundai Auto Romania isi consolideaza gama de modele, lansand noua generatie i20. Binecunoscutul model din clasa B a fost revizuit si optimizat atat la interior, cat si la exterior, adresandu-se, astfel, unui segment mai larg de cumparatori

Imagini (11) Data: 5 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2288 :: 19.05MB