No SSO cookie

Iata noile modele BMW Seria 1 Coupe si Cabriolet facelift!

voteaza
(0/ 0)
Iata noile modele BMW Seria 1 Coupe si Cabriolet facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a lansat o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul BMW Seria 1 Coupe si Cabriolet. Modelul bavarez a primit o serie de imbunatatiri minore la interior si exterior, dar nici o imbunatatire din punct de vedere al motorizarilor.

 
 
BMW s-a concentrat asupra imbunatatirii consumului, a coeficientului de frecare si placerii de a conduce. Noul Seria 1 Coupe si Cabriolet facelift au primit modificari minore la design-ul exterior si materiale de calitate superioara la interior. Noul model va fi disponibil incepand cu anul viitor.

Facelift-ul estetic consta intr-un nou design al blocurilor optice si al stopurilor, acestea primind lumini de tip LED, design-ul nou al gurilor de aerisire frontale, un nou set de jante de 17 si 18 inch si doua culori noi, Vermilion Red si Marrakesh Brown. Modificarile aduse gurilor de aerisire imbunatatesc semnificativ coeficientul de frecare din zona rotilor.

La interior se pot observa materialele de calitate superioara, noile culori, noul volan de piele cu padele, si consola centrala cu margine cromata. Inscriptia butonului DSC (Dynamic Stability control) a fost inlocuita cu simbolul international.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.1602 :: 17.82MB