No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Renault Espace facelift!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Renault Espace facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a publicat primele imagini oficiale cu noul Espace facelift. Acesta a primit o serie de imbunatatiri espetice, atat la interior, cat si la exterior si un nou propulsor diesel. Noul model va fi disponibil incepand cu ianuarie 2011 si va fi prezent si la Salonul Auto de la Geneva.

 
 
Renault Espace a implinit 25 de ani de existenta si se afla la a patra generatie. Renault a pregatit pentru anul 2010 o noua gama de modele. Noul MPV a primit o serie de imbunatatiri estetice exterioare, printre care amintim luminile de zi LED, noi culori si doua modele de jante noi de 17 inch.

Noul model Espace primeste din standard optiunea Navi cu CD si un ecran de 7", kit Bluetooth, cheie electronica si asistare pentru pornirea din panta. Renault doreste sa ofere clientilor o masina cat mai dotata inca din versiunea standard. Cine opteaza pentru versiunea mai scumpa, va primi piele perforata Haircell, sistem de navigatie pe DVD care contine 30 de tari europene, acesta poate fi vizualizat 3D si bird view. Sistemul audio Cabasse Auditorium este capabil sa stocheze 6 CD-uri format mp3.

Monovolum francez a primit noul propulsor Euro 5 de 2.0 litri dCi de 175 CP, acesta este disponibil cu o transmisie manuala cu 6 trepte sau acelasi propulsor, dar versiunea Euro 4 cu o cutie automata Proactive. Emisiile de CO2 au fost reduse cu 18 g/km pentru motorul de 150 CP, iar cel de 175 CP emite doar 189 de g CO2/km. Clientii pot opta si pentru modelul cu ampatament marit Grand Espace, diferenta fiind de aproximativ 2000 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4109 :: 22.16MB