No SSO cookie

Seat prezinta noul Exeo facelift

voteaza
(0/ 0)
Seat prezinta noul Exeo facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Seat Exeo facelift va debuta oficial la Paris. Noul model are designul exterior putin modificat, dar promite mai mult spatiu pentru pasageri, in special pentru cei din spate.

 
 
Seat va prezenta noul Exeo facelift zilele acestea la Paris atat in versiune sedan, cat si combi. Modelul Exeo se bazeaza pe vechiul Audi A4 facelift. Spaniolii au declarat ca datorita unor mici modificari ale scaunelor din fata si a banchetei din spate, spatiul a fost marit pentru a oferi pagaserilor mai mult confort.

Inginerii Seat au modificat structura scaunelor si a banchetei, astfel ca pasagerii din spate au acum un spatiul mai mare cu 44 mm. Seat a declarat ca marirea spatiului pentru pasagerii din spate nu afecteaza capacitatea portbagajului sau confortul celor din fata.

In ceea ce priveste imbunatatirile mecanice, Seat ofera transmisia automata Multitronic impreuna cu propulsorul 2.0 TDI CR de 143 CP. Aceasta transmisie permite o schimbare mai rapida a vitezelor si ofera un aer mai sportiv datorita padelelor amplasate in spatele volanului. Printre imbunatatiri amintim si stopurile cu sistem LED si priza de 230 V amplasata in consola centrala.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2439 :: 17.78MB