No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Dodge Charger!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Dodge Charger!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chrysler a lansat primele imagini si detalii oficiale cu privire la noul Charger. Muscle car-ul american a primit un facelift exterior si interior.

 
 
Noul Dodge Charger este inspirat de cea de-a doua generatie produsa intrel 1968-1970. Noul model este disponibil cu tractiune integrala si tarctiunea spate. Tractiunea integrala se activeaza automat doar cand rotile spate pierd aderenta. Chrysler a declarat ca a dorit sa pastreze tema de muscle car clasic, dar a dorit sa ii ofere un caracter mai modern.

Principala modificare consta in folosirea unui sistem de stopuri pe intreaga latime a masinii, la fel ca si modelul clasic. Sistemul de iluminare spate este compus din 164 lumini LED. Partea frontala a primit o grila putin mai proeminenta, iar restul elementelor frontale pastreaza design-ul modelului actual. Interiorul a fost de asemenea imbunatit, acesta a primit o noua consola centrala si materiale de calitate superioara.

Noul Charger va fi disponibil cu un propulsor Hemi V8 de 5.7 litri si noul Pentastar V6 de 3.6 litri. Cel din urma dezvolta o putere maxima de 290 CP. Mai multe detalii pe masura ce ne apropiem de lansarea oficiala.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3616 :: 19.27MB