No SSO cookie
Premiera europeana a conceptului Kia KND-4 la Bruxelles
Concepte

- Designul exteriorului inlatura granitele dintre vehiculul pentru oras si cel pentru calatorii - Interiorul de 4 locuri este futurist si utilizeaza tehnologiile AMOLED si Blu-ray

Imagini (4) Data: 18 January 2008 Comentarii (0)

Noul Astra: design rafinat si gama optimizata de motorizari
Noutati-auto

Motoare noi care au fost concepute avand in vedere standardele de emisii viitoare Motorizari mai puternice si cu peste 13% mai economice Design exterior rafinat, finisaj lacuit in interior

Imagini (0) Data: 23 November 2006 Comentarii (0)

Toyota Auris Space Concept
Concepte

"Proiectat din interior catre exterior" este modul in care Toyota isi descrie noul concept Auris, dezvaluit pentru prima oara la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (0) Data: 6 October 2006 Comentarii (0)

Colina Motors Jeans edition
Noutati-auto

Colina Motors, distribuitor autorizat Ford, a lansat Colina Motors Jeans edition – o serie limitata de automobile Ford Focus Sport, carora li s-au adus modificari tehnice si de design exterior, destinate celor pasionati de aspectul masinii lor si de condusul sportiv.

Imagini (0) Data: 7 August 2006 Comentarii (0)

Nissan lanseaza noul Presage in Japonia
Noutati-auto

Noul minivan Presage va fi scos pe piata in Japonia cu imbunatatiri ale interiorului si exteriorului.

Imagini (0) Data: 5 June 2006 Comentarii (0)

BMW Seria 7 face lift este disponibil în România
Noutati-auto

Începând din această săptămână, clienţii români ai mărcii BMW au la dispoziţie în ofertă şi varianta face-lift a noii serii 7. Noul BMW Seria 7 a fost modificat la exterior, dispune de motoare mai puternice, iar importatorul Automobile Bavaria îl recomanda ca fiind o masina complet noua.

Imagini (0) Data: 15 April 2005 Comentarii (1)

Linii noi în design-ul Ford Europa
Noutati-auto

Echipa de design a Ford Europa se reorganizeaza, ca urmare a cresterii complexitatii si volumului activitatii de design, datorate dezvoltarii pietei auto. Vor fi create trei noi posturi: Chief Designer for Exteriors, Chief Designer for Interiors si Chief Designer for Exterior Execution and Feasibility.

Imagini (0) Data: 6 December 2004 Comentarii (0)

Mondeo revine cu o varianta face-lift
Noutati-auto

Ford va lansa, în iulie, noua variantă face-lift a modelului Mondeo, producătorul american punând accentul pe aspectul şi dotările interioare, în defavoarea unor modificări esenţiale ale design-ului exterior, informează Auto Express.

Imagini (0) Data: 29 May 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0756 :: 15.24MB