No SSO cookie
VIDEO: Chevrolet Camaro SS, imbracat in crom
Noutati-auto

In cazul in care credeati ca lista masinilor cu exterior cromat este completa, iata dovada ca va inselati amarnic. Intre Audi R8 V10, Audi TT si Lamborghini Murcielago Roadster isi face loc si Chevrolet Camaro SS.

Imagini (1) Data: 29 April 2011 Comentarii (0)

Prima fotografie cu interiorul noului BMW M5
Noutati-auto

Atunci cand bavarezii au prezentat oficial noul BMW M5 Concept, masina a avut toate geamurile negre deoarece modelul nu era complet terminat, compania preferand sa se axeze pe aspectul exterior si o scurta lista de specificatii tehnice.

Imagini (16) Data: 22 April 2011 Comentarii (0)

S500, mai aproape de S65 AMG cu ajutor de la Inden Design
Noutati-auto

Tunerul german Inden Design a prezentat un nou pachet ce aduce Mercedes-Benz S500 (W221) mai aproape de S65 AMG. Cel putin, din punctul de vedere al aspectului exterior.

Imagini (11) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul Mazda5
Noutati-auto

Fifth Gear a testat noul monovolum Mazda5. Modelul adopta un design exterior mai sportiv si mai atragator, beneficiind de doua motorizari pe benzina cu niveluri ale consumului si emisiilor de CO2 mai reduse. Noul Mazda5 este in aceasi clasa cu Ford S-Max si Volkswagen Sharan.

Imagini (1) Data: 9 February 2011 Comentarii (0)

Volkswagen Touareg primeste un nou pachet R-Line
Noutati-auto

Volkswagen a lansat cel mai recent pachet R-Line pentru modelul Touareg. SUV-ul de lux este disponibil acum cu un design mai agresiv. Noul pachet este creat doar pentru exterior, astfel ca interiorul ramane cel standard.

Imagini (8) Data: 1 February 2011 Comentarii (1)

VIDEO: Iata noul teaser Pagani Huayra!
Noutati-auto

Pagani a lansat cel de-al treilea teaser al noului hypercar. Acesta va inlocui actualul model Zonda si s-ar putea sa poarte numele de Huayra. In noul video se pot observa detalii subtile ale design-ului interior si exterior. Noul supercar Pagani va fi dotat cu un propulsor V12 capabil sa dezvolte aproximativ 700 CP si un cuplu de 1000 Nm.

Imagini (8) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noua reclama Citroen C4
Noutati-auto

Citroen a lansat o noua reclama care prezinta dinamicitatea hatchback-ului francez. Noul Citroen C4 este mai incapator decat vechea generatie. Designul exterior a suferit modificari majore, partea frontala fiind complet redesenata. Acesta a primit blocuri optice noi, o noua grila, si o capota mai agresiva.

Imagini (1) Data: 13 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza puternicul Citroen DS3 Racing
Noutati-auto

Noul Citroen DS3 Racing Edition, este o versiune sportiva a modelului DS3. Imbunatatirile sunt substantiale atat la exterior, cat si la partea mecanica. Noul Citroen DS3 este dotat cu un propulsor de 1.6 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 207 CP si un cuplu de 275 Nm.

Imagini (1) Data: 12 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza noul Citroen C4
Noutati-auto

Britanicii au supus noul Citroen C4 la testul faimos de 90 de secunde. Noul Citroen C4 este mai incapator decat vechea generatie. Designul exterior a suferit modificari majore, partea frontala fiind complet redesenata. Acesta a primit blocuri optice noi, o noua grila, si o capota mai agresiva.

Imagini (1) Data: 21 December 2010 Comentarii (0)

Range Rover tunat de Project Kahn
Noutati-auto

Britanicii de la Project Kahn au realizat un nou pachet estetic pentru modelul Range Rover Vogue. Pachetul estetic cuprinde modificari atat la exterior, cat si la interior. Modelul Range Rover RS500 primeste de asemenea si un propulsor diesel modificat de catre cei de la Cosworth.

Imagini (10) Data: 20 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2692 :: 18.86MB