No SSO cookie
Comisia Europeana doreste doar masini electrice in centrul oraselor
Noutati-auto

Comisia Europeana a declarat ca doreste ca pana in 2050 sa se interzica accesul masinilor diesel sau pe benzina in centrul oraselor din Europa. Noua decizie va implica si transportorul local, acesta va suferi o reducere de emisii de 40%.

Imagini (1) Data: 29 March 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Toyota FT-86 II prezentat in detaliu
Noutati-auto

Toyota a realizat o noua sedinta foto cu mult asteptatul coupe. Acesta a fost realizata la sediul general din Europa, in Bruxelles. Niponii doresc sa atraga mai multa atentie asupra noului model, un coupe care va revolutiona acest segment.

Imagini (29) Data: 28 March 2011 Comentarii (1)

Fisker a inceput productia noului Karma in Finlanda
Noutati-auto

Fisker Automotive a inceput in aceasta saptamana productia noului sedan plug-in. Modelul Karma va fi disponibil in SUA si in Europa incepand cu luna aprilie. Noul model va fi produs la fabrica din Uusikaupunki, Finlanda.

Imagini (15) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul Nissan Murano diesel
Noutati-auto

Cei de la Fifth Gear au testat noul Nissan Murano diese facelift. Noua motorizare a fost introdusa datorita cererii mari in Europa pentru un motor mai economic.

Imagini (1) Data: 22 March 2011 Comentarii (0)

Renault a produs modelul Clio Gordini RS cu numarul 1.000
Noutati-auto

Fabrica Renault Alpine din Dieppe a scos pe poarta modelul Clio Gordini RS cu numarul 1.000. Modelul sportiv a fost introdus in productie in mai 2010 si este comercializat in 18 tari, majoritatea din Europa.

Imagini (15) Data: 22 March 2011 Comentarii (0)

Kia pregateste o versiune de performanta a noului Rio
Noutati-auto

Producatorul corean doreste sa devina mai activ in Europa, iar lansarea unei game de modele reimprospatate este doar primul pas. Kia doreste ca in viitorul apropiat sa produca si o versiune de performanta a noului hatchback Rio.

Imagini (1) Data: 14 March 2011 Comentarii (0)

GALERIE VIDEO: Noul BMW i8 spionat in timpul testelor de iarna
Noutati-auto

Cel mai sportiv model din noul sub-brand "i-Born electric", noul i8, a fost surprins in timpul testelor de iarna din Europa de Nord.Pentru inceput BMW va lansa doua modele sub acest brand incepand cu 2013, modelele i3 si i8.

Imagini (1) Data: 13 March 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Mercedes SLK prezentat in detaliu
Noutati-auto

La scurt timp dupa ce au prezentat noi imagini cu modelul C-Klasse facelift, germanii de la Mercedes au lansat o noua serie de imagini care prezinta in detaliu noul SLK. Roadsterul german a suferit o serie de imbunatatiri estetice si mecanice si va fi disponibil in Europa pana la sfarsitul lunii curente.

Imagini (52) Data: 8 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Conceptul Ford Vertrek
Noutati-auto

Noul concept Ford Vertrek a fost prezentat ca si premiera europeana in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul concept este un studiu de design si ar putea reprezenta viitorul SUV global. Noul crossover ar putea inlocui actualul Ford Kuga in Europa.

Imagini (17) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Hyundai i40
Noutati-auto

Pentru oricine nu traieste in Europa, Hyundai i40 nu mai este de mult o noutate, din moment ce noua Sonata a fost pusa in vanzare inca de anul trecut. Pe Batranul Continent insa, ne vom preface ca nu stim asta si vom bifa modelul pe lista premierelor mondiale de la Geneva 2011.

Imagini (0) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1695 :: 15.28MB