No SSO cookie
GENEVA LIVE: Standul Hyundai
Noutati-auto

Hyundai a prezentat anul acesta la Geneva conceptul Curb, un crossover urban, noul i40 break si compacta Veloster. Punctul forte este noul i40, model mult asteptat in Europa.

Imagini (41) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Standul Irmscher
Noutati-auto

Irmscher este un tuner german specializat in modelele GM, iar pentru a marca lansarea noului Chevrolet Camaro in Europa, acestia au realizat un creat o serie limitata bazata pe studiul de caz i42 lansat anul trecut la Essen Motor Show.

Imagini (29) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Renault prezinta noile planuri de dezvoltare
Noutati-auto

Renault a comunicat noua strategie de dezvoltare. Producatorul francez doreste sa lanseze noi modele de o calitate superioara in Europa si sa dezvolte gama de modele pe pietele in continua expansiune.

Imagini (1) Data: 4 February 2011 Comentarii (1)

Cruze hatchback va fi lansat in premiera mondiala la Geneva 2011
Noutati-auto

Noul model, Cruze hatchback, va profita de succesul global al celui mai popular autovehicul Chevrolet si va consolida renumele de producator de top al Chevrolet in Europa.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Volkswagen va lansa un SUV cu sapte locuri
Noutati-auto

Volkswagen doreste sa lanseze modele noi pentru acoperi cat mai bine nevoile potentialilor clienti, iar lansarea unui SUV cu sapte locuri ar putea atrage clienti noi. Noul model va fi destinat pietei americane, dar ar putea ajunge si in Europa.

Imagini (1) Data: 20 January 2011 Comentarii (0)

Iata noul Chrysler 200 decapotabil!
Noutati-auto

Chrysler a lansat primele imagini si informatii oficiale cu noul model 200. Acesta va debuta in Europa sub emblema celor de la Lancia. Noua decapotabila Lancia va fi prezentata cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva in luna martie.

Imagini (21) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

Detroit LIVE: Honda prezinta conceptul Civic sedan si coupe
Noutati-auto

Honda a prezentat zilele acestea la Detroit doua concepte noi, Civic Coupe Si si Civic sedan. Modelul Civic este emblematic pentru producatorul nipon, acesta fiind iubit pe toate continentele, avand mare trecere in special in SUA si Europa.

Imagini (0) Data: 11 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noul Ford Focus electric!
Noutati-auto

Noul Ford Focus electric va fi lansat in Europa cel mai probabil la sfarsitul lui 2012. Noul model va fi dotat cu un motor electric capabil sa dezvolte o putere totala de 123 CP si un cuplu de 245 Nm. O incarcare completa dureaza intre trei si patru ore.

Imagini (1) Data: 10 January 2011 Comentarii (0)

Volvo lucreaza la noul crossover XC30
Noutati-auto

Volvo doreste sa grabeasca dezvoltarea noului XC30. Noul crossover face parte din campania de marire a gamei de modele, campanie conceputa de CEO-ul Stefan Jacoby. Noul model va fi comercializat atat in Europa, cat si in China.

Imagini (1) Data: 4 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Alinierea pe zapada
Noutati-auto

Iata efectele zapezii asupra strazilor din Europa.

Imagini (1) Data: 27 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1313 :: 15.28MB