No SSO cookie
STUDIU: Mulți șoferi europeni utilizează anvelope necorespunzătoare
Noutati-auto

A venit din nou acel moment al anului în care anvelopele trebuie adaptate la sezonul rece, însă se pare că nu toți șoferii sunt dornici să-și monteze anvelopele adecvate pentru mașina lor. Potrivit unui nou studiu efectuat de Nokian Tyres, un procent semnificativ din șoferii europeni spun că uneori rulează pe anvelope care nu corespund condițiilor predominante de drum și celor meteorologice. Acest studiu indică, de asemenea, faptul că șoferii din Europa Centrală tind să prefere calitatea în raport cu prețul, în alegerea anvelopelor.

Imagini (0) Data: 13 December 2017 Comentarii (0)

5 stele la testele EuroNCAP pentru Citroen C3 Aircross
Noutati-auto

Cu peste 20.000 de unitati vandute in Europa, de la data lansarii pana in prezent, noul SUV compact Citroën C3 Aircross a obtinut 5 stele de siguranta la testele Euro NCAP.

Imagini (7) Data: 11 November 2017 Comentarii (0)

Un joint venture între producătorii de automobile face posibilă mobilitatea electrică pe distanțe lungi
Noutati-auto

BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company și Volkswagen Group, cu Audi și Porsche, au anunțat astăzi lansarea IONITY – un joint venture care va dezvolta și implementa o rețea de încărcare de înaltă putere (HPC) pentru vehiculele electrice din întreaga Europă. Prin lansarea a aproximativ 400 de stații HPC până în 2020, IONITY va facilita călătoriile pe distanțe lungi, marcând un pas important pentru vehiculele electrice. Cu sediul în München, joint venture-ul este condus de Michael Hajesch – CEO și Marcus Groll – COO și are o echipă în creștere, care va ajunge la 50 de angajați până la începutul anului 2018.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Nokian trece cu brio testele independente europene dedicate anvelopelor de iarnă
Noutati-auto

Producătorul de anvelope premium Nokian Tyres a obținut o nouă serie de evaluări excepționale anul acesta în testele independente dedicate anvelopelor de iarnă, organizate de cluburile de automobile europene și publicațiile de specialitate. Grație inovației sale continue, standardului de calitate premium al produselor sale și a testelor riguroase desfășurate pe întregul parcurs al anului, Nokian Tyres a devenit un partener de încredere al conducătorilor auto care înfruntă condițiile meteorologice specifice iernilor din Europa.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Noua Mazda CX-5 a obținut 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP
Noutati-auto

Noua Mazda CX-5 a fost evaluată drept una dintre cele mai sigure maşini de familie ce poate fi cumpărată. Euro NCAP, organizaţia independentă care evaluează siguranţa maşinilor noi în Europa, i-a acordat noii Mazda CX-5 nota maximă de 5 stele pentru siguranţă.

Imagini (0) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Nokian își mărește gama de anvelope pentru sezonul de iarnă 2017
Noutati-auto

Condițiile meteorologice ale iernilor din Europa centrală s-au dovedit capricioase și adesea imprevizibile, în ultimii ani. De aceea, ca în fiecare iarnă, alegerea anvelopelor potrivite este esențială. Nokian Tyres, prezintă o gamă extinsă de anvelope de iarnă care înfruntă intemperiile și variațiile rapide de temperatură caracteristice iernilor din Europa centrală.

Imagini (0) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Grupul PSA a finalizat preluarea Opel și Vauxhall
Noutati-auto

Noua entitate poziționează Grupul PSA pe al doilea loc în Europa, cu o cotă de piață de 17% obținută în prima jumătate a anului 2017

Imagini (0) Data: 2 August 2017 Comentarii (0)

GENEVA 2017: Noul Nissan Qashqai
Noutati-auto

Cel mai bine vândut crossover din Europa aduce ProPILOT și, în plus, o gamă deevoluţii premium în materie de design, tehnologie și performanță

Imagini (19) Data: 8 March 2017 Comentarii (0)

GENEVA 2017: Suzuki prezintă noul Swift
Noutati-auto

În cadrul Salonului Internațional Auto de la Geneva 2017, Suzuki dezvăluie noul model Swift destinat pieței din Europa.

Imagini (4) Data: 8 March 2017 Comentarii (0)

GENEVA 2017: Renault prezintă ZOE e-Sport și noul Captur
Noutati-auto

Renault dezvăluie concept-car-ul ZOE e-Sport, o versiune super sport a modelului său electric cel mai bine vândut în Europa.

Imagini (0) Data: 8 March 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2401 :: 15.45MB