No SSO cookie

Geneva LIVE: Hyundai i40

voteaza
(0/ 0)
Geneva LIVE: Hyundai i40
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru oricine nu traieste in Europa, Hyundai i40 nu mai este de mult o noutate, din moment ce noua Sonata a fost pusa in vanzare inca de anul trecut. Pe Batranul Continent insa, ne vom preface ca nu stim asta si vom bifa modelul pe lista premierelor mondiale de la Geneva 2011.

 
 

Hyundai a ales ca mai intai sa lanseze versiunea break a modelului, o initiativa inteleapta daca ne luam dupa cifrele de vanzari din statistici, ce plaseaza acest segment in frunte cu aproape 50% din total. Pentru coreeni, noul model este de asemenea foarte important, dupa scoaterea lui Sonata Hyundai ramanand fara un competitor in clasa medie.

Compania coreeana ne promite ca in interior, i40 va oferi un confort excelent, in timp ce calitatea materialelor folosite va fi la nivelul cerintelor si gusturilor europenilor. In ceea ce priveste gama de motorizari, cel mai atractiv pare propulsorul de 1,7 litri turbodiesel, al carui nivel de poluare este de doar 113 g/km CO2, lui urmand sa ii stea alaturi in gama inca un turbodiesel ceva mai puternic, precum si doua motoare pe benzina cu injectie directa. De asemenea, specificatiile ecologice BlueDrive vor fi si ele prezente in gama.

Dezvoltat la centrul R&D Hyundai din Ruesselsheim cu piata europeana in vizor, i40 va fi urmat in a doua parte a acestui an de versiunea sedan. Interesant de mentionat este si faptul ca i40 nu va fi vandut si in celelalte zone din lume, break-ul fiind rezervat Europei.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1909 :: 22.09MB