No SSO cookie

Kia pregateste o versiune de performanta a noului Rio

voteaza
(0/ 0)
Kia pregateste o versiune de performanta a noului Rio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul corean doreste sa devina mai activ in Europa, iar lansarea unei game de modele reimprospatate este doar primul pas. Kia doreste ca in viitorul apropiat sa produca si o versiune de performanta a noului hatchback Rio.

 
 
Segmentul hatchback-urilor este unul dintre cele mai dezvoltate in Europa, iar noul Rio este o alternativa mai accesibila pentru modelele deja consacrate precum Astra, Golf si Focus. Coreeni doresc sa faca inca un pas in fata prin lansarea unui hatchback sportiv.

Noul Kia Rio
a suferit o serie de modificari exterioare si interioare importante, coreenii doresc sa improspateze intreaga gama de modele. Kia a declarat ca interiorul este de o calitate superioara si ofera dotari noi. Unul dintre oficialii coreeni a declarat ca noile modele vor ajuta la revolutionarea gandiriii europenilor cu privire la modelele Kia, acestea oferind acum un design mai atractiv si mai dinamic si nu in ultimul rand un interior de calitate superioara.

Noul Rio va primi o serie de propulsoare eficiente, dintre care amintim noul diesel de 1.1 litri, propulsor capabil sa dezvolte 70 CP si sa emita doar 85 g CO2/km. Kia a declarat ca va lansa in 2012 si un propulsor supraalimentat GDI de 1.2 litri. Din pacate coreenii nu au oferit informatii concrete cu privire la performantele noului model sportiv.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1671 :: 22.11MB