No SSO cookie

GENEVA LIVE: Conceptul Ford Vertrek

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Conceptul Ford Vertrek
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul concept Ford Vertrek a fost prezentat ca si premiera europeana in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul concept este un studiu de design si ar putea reprezenta viitorul SUV global. Noul crossover ar putea inlocui actualul Ford Kuga in Europa.

 
 
Ford continua campania de extindere a gamei de modele, aceasta focalizandu-se pe lansarea unei serii de modele globale. Producatorul american doreste sa unifice gama de modele, astfel ca acelasi model sa fie comercializat atat in SUA, cat si in Europa fara a suferi modificari in ceea ce priveste design-ul si motorizarile.

Conceptul Vertrek ar putea unifica modelul european Kuga si cel american Escape sub acelasi design si nume. Conceptul Ford Vertrek are la baza aceasi platforma ca si noul Focus si este dotat cu noul propulsor EcoBoost de 1.6 litri. Crossoverul a primit de asemenea si un sistem start and stop care optimizeaza consumul.

Ford ar putea lansa o versiune de serie in 2012. Modelul care va intra in productie va pierde anumite elemente regasite pe acest concept. Cel mai probabil ca se va renunta la pachetul aerodinamic din fibra de carbon, la plafonul aerodinamic si la interiorul futurist.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7962 :: 22.13MB