No SSO cookie
în siguranţă pe drumuri acoperite cu gheaţă şi zăpadă, alături de Opel
Noutati-auto

Primele nopţi geroase au trecut deja, şi în majoritatea regiunilor a nins. Vremea rece şi condiţiile rutiere nefavorabile caracteristice acesteia nu reprezintă o problemă pentru modelele Opel:

Imagini (0) Data: 21 December 2012 Comentarii (0)

Material video spion: Noul Citroen C4 Picasso a fost surprins pe drumurile din Spania
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre noul Citroen C4 Picasso. In plus, veti putea vedea modelul in actiune. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 21 July 2012 Comentarii (0)

‘Manechinul uman pentru crash test’ explică modul în care noua etichetă UE pentru anvelope poate face mai sigure drumurile din Europa
Noutati-auto

Bucureşti, 22 mai 2012 – Sean Haight, un ‘manechin uman pentru crash test’ de la Collision Safety Institute şi-a exprimat recent convingerea că noua etichetă pentru anvelope ce va fi introdusă în Uniunea Europeană de la 1 noiembrie anul curent va ajuta la reducerea severităţii accidentelor şi la salvarea de vieţi omeneşti.

Imagini (0) Data: 22 May 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Cascadorii pe drumurile publice
Noutati-auto

Material nou de la iubitii americani

Imagini (0) Data: 26 February 2012 Comentarii (0)

REPORTAJ: Drumurile yugoslave vs. drumurile romanesti
Noutati-auto

O vacanta petrecuta la volan in tarile fostei Yugoslavii a fost un prilej bun pentru a compara infrastructura din Bosnia, Serbia si Croatia cu cea existenta in Romania. Rezultatul il aveti mai jos!

Imagini (8) Data: 18 August 2010 Comentarii (0)

Cu jumatate de viteza inainte pe drumurile Romaniei!
Noutati-auto

La inceputul secolului 19, trenurile cu locomotive cu aburi parcurgeau distanta Bucuresti-Constanta in trei ore, in timp ce in prezent, cu trenuri electrice, aceeasi distanta este parcursa in sase ore

Imagini (1) Data: 25 November 2008 Comentarii (0)

Conducatorii auto ar putea scapa de drumurile la politie dupa accidente prin introducerea unei noi proceduri
Noutati-auto

Autoritatile ar putea introduce procedura constatarii amiabile in cazul producerii de accidente cu daune materiale, pentru a se evita astfel constatarile facute de politie, au anuntat, joi, reprezentantii Inspectoratului General al Politiei (IGPR) si ai Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), cu ocazia unei conferinte dedicate asigurarilor auto.

Imagini (0) Data: 16 June 2006 Comentarii (0)

Senatorii nu accepta despagubiri pentru vehiculele avariate din cauza drumurilor necorespunzatoare
Noutati-auto

Senatorii din Comisia Economică au respins propunerea legislativă referitoare la crearea posibilităţii ca transportatorii să pretindă despăgubiri în cazul avarierii vehiculelor ca urmare a stării necorespunzătoare a drumului.

Imagini (0) Data: 7 April 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1255 :: 15.65MB