No SSO cookie
Instantaneee haioase (1)
Editoriale

De pe drumurile patriei

Imagini (2) Data: 9 February 2009 Comentarii (0)

CODUL RUTIER - CAP. I
Utile

Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, republicata - modificata si completata prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.63/2006, publicata In Monitorul Oficial al Romania, Partea I, nr.792/20.09.2006; - aprobata prin Legea nr.6/2007, publicata In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.30/17.01.2007; - modificata si completata prin Ordonanta Guvernului nr.69/28.06.2007

Imagini (0) Data: 8 December 2008 Comentarii (0)

Vauxhall Astra - Repetitia este mama invataturii?
Noutati-auto

Se pare ca noul model Astra a revenit, in mod interesant, la faza de testare, pe drumurile din sudul Europei...

Imagini (2) Data: 15 September 2008 Comentarii (0)

Romania se va sufoca din cauza traficului aglomerat
Noutati-auto

Romania se va sufoca in circa trei ani din cauza traficului extrem de aglomerat, atat in orase, cat si pe drumurile nationale.

Imagini (0) Data: 11 December 2007 Comentarii (0)

Sistemul de telecomunicatii de pe Autostrada Soarelui, functional din decembrie
Noutati-auto

Sistemul de telefonie fixa si supraveghere video de pe Autostrada Soarelui va functiona din decembrie, a declarat Florin Dascalu, director de intretinere autostrazi si drumuri nationale in cadrul Companiei Nationale de Drumuri din Romania.

Imagini (0) Data: 26 November 2007 Comentarii (0)

Noul sistem electronic de verificare a rovinietelor din 2008
Noutati-auto

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNANDR) va implementa un sistem electronic de inregistrare a autovehiculelor care au roviniete, incepand din 2008.

Imagini (0) Data: 31 October 2007 Comentarii (0)

Taxa de autostrada va fi introdusa din 2008
Noutati-auto

Ministerul Transporturilor va introduce taxa de acces pe Autostrada Bucuresti - Cernavoda, precum si pe autostrazile care urmeaza sa fie construite dupa ce firma de consultanta britanica Atkins va finaliza modul in care vor arata contractele de concesiune pe autostrazi, a declarat joi, directorul general adjunct pentru proiecte din cadrul Companiei Nationale a Drumurilor, Dorin Debucean.

Imagini (0) Data: 7 September 2007 Comentarii (0)

Europa s-ar putea confrunta cu un asalt al autovehiculelor SUV de mici dimensiuni
Noutati-auto

Drumurile europene s-ar putea confrunta cu un asalt al autovehiculelor sport de tip SUV de mici dimensiuni, Targul International Auto de la Frankfurt de la mijlocul lunii septembrie estimand acest lucru, informeaza Reuters.

Imagini (0) Data: 4 September 2007 Comentarii (0)

Rovinietele vor avea acelasi pret ca si anul trecut
Noutati-auto

Noile roviniete vor putea fi cumparate cu 30 de zile inaintea expirarii celor vechi, la aceleasi tarife ca si in acest an, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR).

Imagini (0) Data: 9 December 2005 Comentarii (0)

O mare parte a masinilor verificate de RAR in trafic prezinta un risc crescut de accident
Noutati-auto

Peste 80% dintre vehiculele controlate in trafic in Bucuresti, in primele zece luni ale acestui an, au fost descoperite ca fiind neconforme cu reglementarile in vigoare referitoare la starea tehnica a vehiculelor care circula pe drumurile publice, potrivit unui comunicat al Registrului Auto Roman.

Imagini (0) Data: 24 November 2005 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1046 :: 18.83MB