No SSO cookie
Sanctiuni mai aspre pentru conducatorii auto
Noutati-auto

Conducatorii auto care nu respecta legea vor fi aspru sanctionati, Parlamentul urmand sa dezbata legea de modificare a ordonantei de urgenta 195 pe 2002 privind circulatia pe drumurile publice, acesta urmand sa prevada noi sanctiuni.

Imagini (0) Data: 23 September 2005 Comentarii (0)

Spaima soferilor si a pietonilor: noul Cod Rutier
Noutati-auto

Parlamentarii au terminat de dezbatut noua lege care va reglementa, in viitorul apropiat, circulatia pe drumurile publice. Noul Cod Rutier, aflat in drum spre presedintie pentru a fi promulgat, este inspirat din regulamentele Uniunii Europene si prevede sanctiuni dure pentru soferii care gresesc.

Imagini (0) Data: 15 June 2005 Comentarii (0)

Piata auto: Dealerii au probleme de pe urma cresterii bruste a vanzarilor
Noutati-auto

Cresterea pietei auto a prins in offsaid infrastructura. Cu toate ca multe domenii au castigat, alaturi de dealerii de masini, daca autoritatile nu vor reactiona rapid, drumurile din Romania risca sa se sufoce.

Imagini (0) Data: 7 June 2005 Comentarii (0)

Noul Cod Rutier: mai bine pentru politisti si soferi, mai riscant pentru pietoni
Noutati-auto

Proiectul de lege al noului Cod Rutier a suferit cateva modificari notabile. In acest moment, legea "Circulatiei pe drumurile publice" se afla pe ultima suta de metri, urmand ca saptamana viitoare sa fie luata in dezbatere de catre senatori.

Imagini (0) Data: 13 April 2005 Comentarii (0)

Termenul limita pentru procurarea rovinietei s-a prelungit pâna la 15 ianuarie 2005
Noutati-auto

Toti posesorii de autovehicule isi pot procura rovinieta (tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale) pana la 15 ianuarie 2005, fata de termenul initial de 1 ianuarie 2005, a anuntat C.N. Posta Romana. Cei care nu achita aceasta taxa sunt pasibili de amenda intre 4 si 70 de milioane lei.

Imagini (0) Data: 28 December 2004 Comentarii (0)

Contract de 17 milioane euro pentru siguranta traficului pe DN 1
Noutati-auto

Traficul pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, se va desfăşura în mai multă siguranţă graţie unor separatoare de sens montate de firma bucureşteană Comex Rom, în baza unui contract cu o valoare de 16,9 milioane euro, încheiat cu Administraţia Naţională a Drumurilor (AND).

Imagini (0) Data: 9 February 2004 Comentarii (0)

Autostrada Brasov-Bors este cea mai mare investitie realizata în România
Noutati-auto

Compania americană Bechtel va realiza tronsonul de autostradă Braşov-Borş, valoare totală a lucrărilor fiind de 2,5 miliarde dolari, cea mai mare investiţie iniţiată până în prezent în România, potrivit spuselor premierului Adrian Năstase la semnarea contractului dintre constructor şi beneficiar, Administraţia Naţională a Drumurilor.

Imagini (0) Data: 22 December 2003 Comentarii (0)

Sistemul penalizarii cu puncte a soferilor a fost, momentan, suspendat
Noutati-auto

Guvernul a decis suspendarea aplicării sistemului de penalizare cu puncte a conducătorilor auto, prevăzut în Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă privind circulaţia pe drumurile publice, ce a intrat in vigoare in 2002. Astfel, Executivul a suspendat temporar prevederile articolului 255 din anexa nr. 1 a Ordonanţei de urgentă, aflată acum în debzaterea Parlamentului, spre aprobare.

Imagini (0) Data: 15 August 2003 Comentarii (0)

Regulament de aplicare a noului Cod Rutier
Utile

Regulamentul de aplicare a noului Cod rutier, intrat în vigoare la data de 1 februarie 2003, aduce câteva modificări esenţiale în legislaţia privind circulaţia vehiculelor pe drumurile publice, înmatricularea acestora şi limitele maxime de viteză în interiorul şi în afara localităţilor. Vă prezentăm în continuare câteva dintre aspectele care au suferit schimbări.

Imagini (0) Data: 25 February 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1095 :: 18.84MB