No SSO cookie
VIDEO: Tiger Stone, viitorul pavajului rapid
Noutati-auto

Drumurile realizate din pavaj sunt printre cele mai rezistente, dar necesita o manopera complexa. O companie din Olanda a realizat un utilaj care este capabil sa pavaze pana la 400 de metri patrati intr-o zi si o latime maxima este de 6 metri. Aceste drumuri sunt folosite de obicei in zone rezidentiale sau centrele oraselor.

Imagini (1) Data: 17 November 2010 Comentarii (0)

Istoria Mercedes-Benz 1871-1960
Utile

In 1871, la varsta de 27 de ani, Karl benz si-a ales un partener, pe August Ritter, in Mannheim, pentru a forma prima sa companie, "Iron Foundry and Machine Shop". Nu la mult dupa aceasta, cei doi si-au separat drumurile, iar Karl Benz si-a facut propria companie.

Imagini (2) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

Spartan V, o mototcicleta cu patru roti
Noutati-auto

Spartan V este o masina/motocicleta realizata in onoarea celor 300 de spartani de la Termopile. Aceste este un model dedicat circuitului, dar poate fi condus si pe drumurile publice.

Imagini (6) Data: 16 September 2010 Comentarii (0)

Decapotabila Chevrolet Corvette din 1954
Utile

Corvette, marca sport a celor de la Chevrolet era in 1954 un autoturism frumos si relativ usor de condus pe drumurile serpuite, insa reactiona foarte prost la acceleratia de pe loc. Cu toate acestea, Corvette-ul lansat in 1953 si disponibil doar ca masina decapotabila, a reprezentat o piatra de hotar in industia ingineriei automobilistice americane multumita designerului sef de la General Motors, Harley Earl, care isi dorea o masina ce sa reprezinte un raspuns adus roadsterelor britanice care inundasera piata americana.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Conducand prin flacari, in Rusia
Noutati-auto

Canicula a dus la incendierea a numeroase sate din Rusia, iar o data cu acestea au loc foc si drumurile. Iata cum o masina trece prin flacarile care au cuprins drumul! Va avertizam ca imaginile pot fi socante.

Imagini (1) Data: 4 August 2010 Comentarii (1)

VIDEO: Mini Countryman in actiune
Noutati-auto

Jurnalistii de la AutoExpress au realizat un video in care prezinta noul Countryman atat pe drumurile publice, cat si pe cele forestiere.

Imagini (1) Data: 22 July 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza modelul Maserati GranCabrio
Noutati-auto

Jurnalistii de la Autocar au realizat un review al modelului maserati GranCabrio. Acestia au dorit sa testeze modul in care se comporta pe drumurile publice.

Imagini (1) Data: 21 July 2010 Comentarii (0)

Implementarea unui sistem de Info Trafic in Romania este o necesitate pentru transportatorii rutieri
Noutati-auto

Avand in vedere ca in intreaga Europa de vest sunt disponibile sisteme de Info Trafic la bordul vehiculelor rutiere care circula pe drumurile europene, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) solicita autoritatilor romane sa asigure implementarea si punerea in functiune a unui sistem de Info Trafic in Romania.

Imagini (1) Data: 1 June 2010 Comentarii (0)

Nissan va face profit cu modelul electric Leaf
Noutati-auto

Nissan Leaf nu reprezinta doar un deschizator de drumuri in aria vehiculelor alternative ci si o modalitate de a face bani.

Imagini (1) Data: 3 May 2010 Comentarii (0)

Condusul pe drum de tara
Noutati-auto

Condusul pe drumuri de tara este unul din cele mai frumoase modalitati de petrecere a timpului intr-o dupa-amiaza frumoasa. Din pacate, exista cateva pericole care sunt asociate cu condusul pe acele drumuri, si am sa va prezint cateva sfaturi de urmat pentru ca acea calatorie sa ramana una frumoasa.

Imagini (1) Data: 28 April 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1966 :: 18.79MB