No SSO cookie
Pagani Zonda 760 RS
Noutati-auto

Credeati ca Zonda a murit? Ei bine, nuMasina revine cu mici-mari imbunatatiri. Un motor mai puternic si o viteza mai mare. De design nu mai zicem nimic. Stim ca Pagani produce masini care arata foarte bine. Daca vreti sa aflati mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 13 April 2012 Comentarii (0)

Nissan GT-R 2013 Black Edition
Noutati-auto

Nissan revine in forta pe piata cu modelul GT-R 2013 Black Edition. O masina extrem de puternica care din punct de vedere al performantei poate fi comparata cu masini de peste 200.000 de euro. Va invitam sa cititi mai departe daca vreti sa aflati mai multe detalii.

Imagini (0) Data: 13 April 2012 Comentarii (0)

Un supercar eco - Bizzarini Veleno Concept
Concepte

Un designer polonez a venit cu un model interesant. Acesta ar fi un supercar eco si ar fi fabricat dintr-un material nou in industria auto. Designul pare interesant, la fel si culorile alese. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 12 April 2012 Comentarii (0)

Toyota a inceput productia lui Yaris Hybrid
Noutati-auto

Cei de la Toyota au inceput sa produca noul lor model hibrid, Yaris Hybrid. Acesta va fi produs in Franta si face parte dintr-un plan amplu al Toyota. Acestia doresc sa ofere o versiune hibrid pentru fiecare model. Acest lucru ar trebui sa se intampla pana in anul 2020. Daca vreti sa aflati mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 12 April 2012 Comentarii (0)

Un cabriolet cu patru usi - Savage Rivale Roadyacht GTS
Noutati-auto

Primul coupe-cabrio cu patru usi a fost lansat. Acesta se numeste Savage Rivale Roadyacht GTS si va costa 250.000 de dolari. Ne asteptam ca un astfel de model sa fie lansat de vreun producator cu renume dar iata ca altcineva s-a gandit mai repede. Modelul este unul de exceptie. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (18) Data: 11 April 2012 Comentarii (0)

Rechemare in service: Ford Focus
Noutati-auto

Cei de la Ford au anuntat in mod oficial ca vor rechema in service peste 140.000 de unitati Focus. Acest lucru se datoreaza unor probleme aparute la nivelul stergatoarelor. Reparatiile vor fi efectuate in cel mai scurt timp si vor fi gratuite. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla mai multe detalii.

Imagini (0) Data: 10 April 2012 Comentarii (0)

Cei de la Google prezinta masina pentru nevazatori
Noutati-auto

Cei de la Google au reusit imposibilul. Dupa numeroase teste, ei au reusit sa obtina un vehicul care se conduce singur. Un vehicul destinat persoanelor cu deficiente de vedere in special. De laudat initiativa celor de la Google. Va invitam sa cititi articolul pentru mai multe detalii.

Imagini (0) Data: 9 April 2012 Comentarii (0)

Nissan va incepe productia lui NV200
Noutati-auto

Cei de la Nissan au introdus in productie taxi-ul viitorului, NV200. Un adevarat taxi, spunem noi. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla mai multe detalii.

Imagini (0) Data: 4 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Toyota Avalon 2014
Noutati-auto

Cei de la Toyota pregatesc terenul pentru viitorul lor model, Avalon 2014. Momentan se cunosc foarte putine detalii insa spre norocul vostru avem cateva imagini spion cu masina.

Imagini (27) Data: 28 March 2012 Comentarii (0)

Volvo C30 E in actiune
Noutati-auto

Urmariti in actiune masina electrica a celor de la Volvo, C30 E. Pentru mai multe detalii cititi mai departe. Urmariti in actiune masina electrica a celor de la Volvo, C30 E. Pentru mai multe detalii cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 24 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2126 :: 18.85MB