No SSO cookie

Nissan va incepe productia lui NV200

voteaza
(0/ 0)
Nissan va incepe productia lui NV200
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Nissan au introdus in productie taxi-ul viitorului, NV200. Un adevarat taxi, spunem noi. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla mai multe detalii.

 
 

Cei de la Nissan au introdus in productia lor varianta taxi a lui NV200. Conceptul a fost realizat in cinci ani de zile si a castigat un concurs denumit Taxiul viitorului.
Pasagerii vor beneficia de un spatiu mai mare pentru trollere, vor beneficia de diverse porturi USB pentru incarcarea sau utilizarea aparaturii electronice iar tapiteria este rezistenta la mirosuri neplacute.
Nissan NV200 dispune de un motor de 2.0 litri, ABS, sistem de control al stabilitatii, geamuri electrice, interfon pentru discutii cu soferul, priza de 12 volti pentru locurile din spate.
Un adevarat taxi al viitorului, nu-i lipseste nimic.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2050 :: 17.78MB