No SSO cookie
Mercedes va produce un sistem de relaxare pentru soferi
Noutati-auto

Cei de la Mercedes se gandesc intotdeauna la confortul soferilor. Astfel, ei urmeaza sa produca un sistem de relaxare menit sa ofere mai mult confort soferului si sa scada riscul accidentelor. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 17 April 2012 Comentarii (0)

85 de ani de istorie cu Volvo
Noutati-auto

Cei de la Volvo au implinit recent 85 de ani. Acum 85 de ani acestia au produs primul model de serie care a iesit pe portile fabricii. Astazi, dupa 85 de ani, acestia au recreat momentul de atunci. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 17 April 2012 Comentarii (0)

Latvala nu va participa la Raliul Argentinei
WRC

Jari Matti Latvala nu va fi in stare sa participe la Raliul Argentinei datorita unor probleme de sanatate. Acesta a avut parte de un accident destul de grav pe taramurile natale. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla si celelalte detalii.

Imagini (0) Data: 16 April 2012 Comentarii (0)

Pachete de performanta Manhart Racing pentru BMW M5
Tuning

Cei de la Manhart Racing vin in ajutorul celor care considera ca M5 nu este o masina destul de puternica. Ei ofera in momentul de fata un pachet de performanta impresionant, urmand sa mai vina in viitorul apropiat cu inca doua astfel de pachete. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi articolul.

Imagini (9) Data: 16 April 2012 Comentarii (0)

Valentino Rossi ramane in continuare la Ducati
MotoGP

Au aparut numeroase zvonuri dupa cursa de la Qatar. Rossi a intampinat probleme la motocicleta si a spus ca a fost probabil cea mai dezastruoasa cursa din cariera sa. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 16 April 2012 Comentarii (0)

Mihai Marinescu obtine locul doi in mansa secunda de la Silverstone
MotorSport Romania

Mihai reuseste o performanta mult mai buna in mansa secunda iar sezonul debuteaza excelent pentru el si pentru echipa sa. Dupa un loc patru in prima mansa, a reusit sa obtina si un loc doi cu plecare din pole position, in a doua mansa. Pentru a afla mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 16 April 2012 Comentarii (0)

Alessi AR-1 - Un monstru din fibra de sticla
Noutati-auto

Acest supercar este construit in totalitate din fibra de sticla si reprezinta un proiect vechi de peste 30 de ani. Masina are putere, este usoara datorita constructiei din fibra de sticla dar are si dezavantaje. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 15 April 2012 Comentarii (0)

Mihai Marinescu obtine locul patru la Silverstone
MotorSport Romania

Mihai Marinescu a reusit un rezultat bun, zicem noi. Acesta a reusit sa se pozitioneze pe locul patru la finalul cursei de la Silverstone. Romanul a facut tot ce s-a putut pentru a ajunge intr-o pozitie favorabila. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 15 April 2012 Comentarii (0)

Mihai Marinescu obtine locul patru in sesiunea de calificari de la Silverstone
MotorSport Romania

Mihai Marinescu a pornit cu dreptul in noul sezon de Formula 2. El a reusit sa obtina un timp bun in sesiunea de calificari dupa ce a avut cel mai bun timp in sesiunea de antrenamente. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe

Imagini (0) Data: 14 April 2012 Comentarii (0)

Un posibil inlocuitor pentru Ferrari Enzo
Noutati-auto

Cei de la Ferrari pregatesc ceva in tacere. Producatorul nu ofera detalii cu viitorul model, insa se crede ca il va inlocui pe Enzo. De aici ne dam seama ca va fi una din cele mai puternice masini produse de calutul cabra. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 14 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2247 :: 15.32MB