No SSO cookie

Rechemare in service: Ford Focus

voteaza
(0/ 0)
Rechemare in service: Ford Focus
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Ford au anuntat in mod oficial ca vor rechema in service peste 140.000 de unitati Focus. Acest lucru se datoreaza unor probleme aparute la nivelul stergatoarelor. Reparatiile vor fi efectuate in cel mai scurt timp si vor fi gratuite. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla mai multe detalii.

 
 

Cei de la Ford au anuntat ca vor rechema in service 140.310 unitati Focus, unitati care au fost vandute pe piata din Statele Unite ale Americii.
Noua generatie de Focus are anumite probleme cu sistemul de stergatoare. Cel putin asa a reiesit din semnalarile facute de cumparatorii acestui model. Cei de la NHTSA au anuntat decizia Ford printr-un comunicat oficial. Sunt vizate sistemele de cabluri care leaga motorul stergatoarelor. Din cate se pare izolarea este una defectuoasa iar odata cu intrarea apei in sistem apare si functionarea defectuoasa. Stergatoarele fie functioneaza intermitent, fie nu functioneaza de loc iar din aceasta cauza vizibilatea este una scazuta iar riscul unui accident creste.
Rechemarea va incepe de la sfarsitul lunii mai iar dealerii sunt obligati sa repare in mod gratuit aceste defectiuni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2318 :: 19.84MB