No SSO cookie
Mazda lansează ediţia specială Mazda6 Takumi
Noutati-auto

Bucureşti, 9 mai 2011 – Mazda continuă tradiţia seriilor limitate pentru cele mai populare modele din gamă şi anunţă Mazda6 Takumi. Termenul “Takumi” provine din limba japoneză şi înseamnă “artizan”.  Modelul are la bază versiunea de serie Mazda6 TE Sport, autovehiculul beneficiind de dotări suplimentare, atât la nivel estetic, cât şi al elementelor tehnice.

Imagini (0) Data: 10 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu viitorul Opel Astra Sedan
Noutati-auto

Opel e pe cale sa prezinte noua generatie Astra Sedan. Momentan modelul este in teste si a fost zarit pe strazile germane. Astfel, noi va oferim o serie de informatii, precum si o serie de imagini spion. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 6 May 2012 Comentarii (0)

Mercedes G-Class - Prezentare video oficiala
Prezentari

Cei de la Mercedes vin cu diverse detalii despre viitorul model G-Class. Daca au inceput prin oferirea unor imagini, acum, producatorul a venit cu un spot publicitar. Va invitam si pe voi sa il urmariti.

Imagini (0) Data: 2 May 2012 Comentarii (0)

Peugeot Urban Crossover Concept
Concepte

Cei de la Peugeot au prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Beijing un concept interesant, Urban Crossover Concept. Modelul pare unul interesant, iar designul este excelent. Daca vreti sa aflati mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 26 April 2012 Comentarii (0)

In vizita la fabrica Pagani
Noutati-auto

Americanii de la Drive au calatorit recent si au ajuns la fabrica celor de la Pagani. Aici, ei au reusit sa afle detalii interesante chiar de la fondator, Horacio Pagani. Daca vreti sa aflati mai multe va invitam sa urmariti materialul video propus de noi.

Imagini (0) Data: 26 April 2012 Comentarii (0)

BMW revine in campionatul german de turisme, DTM
Noutati-auto

BMW revine in campionatul german de turisme DTM dupa o absenta mult prea lunga, aproximativ 20 de ani. Producatorul german va veni cu o super masina si spera sa castige titlul. Daca vreti sa aflati mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 26 April 2012 Comentarii (0)

Eliseo Salazar - Pilotul care a concurat in toate cele 5 competitii majore din motorsport
Noutati-auto

Eliseo Salazar isi va trece in cont o reusita unica. Prin participarea sa la Raliul Argentinei, el va ingloba participari la toate cele cinci competitii majore din motorsportul mondial. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 25 April 2012 Comentarii (0)

Un model de exceptie - Jaguar XJ Ultimate
Noutati-auto

Cei de la Jaguar vin pe piata cu un super model. Acesta se numeste XJ Ultimate si inglobeaza stilul, eleganta si luxul britanic. Masina a fost prezentata in cadrul Salonului Auto International de la Beijing, iar noi va oferim mai multe detalii.

Imagini (22) Data: 25 April 2012 Comentarii (0)

Fosta Miss Tuning alaturi de un Nissan GT-R
Noutati-auto

Silvia Hauten, fosta Miss Tuning, si-a oferit toata frumusetea intr-un pictorial de zile mari, alaturi de o masina exceptionala, Nissan GT-R. In plus, pe langa frumusetea modelului, veti avea ocazia sa vedeti si un GT-R modificat. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (4) Data: 24 April 2012 Comentarii (0)

Cei de la Nissan ne prezinta viitorul lor sedan
Noutati-auto

Cei de la Nissan au prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Beijing viitorul lor sedan. Acesta este un model de clasa C si va fi comercializat in aproximativ 120 de tari pana in anul 2014. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 24 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2104 :: 18.87MB