No SSO cookie

Mihai Marinescu obtine locul doi in mansa secunda de la Silverstone

voteaza
(0/ 0)
Mihai Marinescu obtine locul doi in mansa secunda de la Silverstone
MotorSport Romania · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mihai reuseste o performanta mult mai buna in mansa secunda iar sezonul debuteaza excelent pentru el si pentru echipa sa. Dupa un loc patru in prima mansa, a reusit sa obtina si un loc doi cu plecare din pole position, in a doua mansa. Pentru a afla mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Dupa un multumitor loc patru in prima mansa, Mihai Marinescu a reusit sa obtina locul doi in mansa secunda, plecand din pole position. Un rezultat excelent pentru romanul nostru din Formula 2.
Cu toate ca a plecat in cea dea doua mansa de Formula 2 de la Silverstone din pole position, Mihai Marinescu nu a reusit sa treaca de Luciano Bacheta care a bifat o dubla pe acest circuit. Diferenta dintre Marinescu si Bacheta a ramas constant, la o secunda, insa nu s-a reusit intrecerea britanicului.
Un inceput bun de sezon pentru Mihai care obtine un loc patru si un loc doi. Suntem convinsi ca romanul are cativa asi in maneca pe care ii va scoate la momentul oportun. Asteptam sa vedem parcursul lui si ii uram mult succes in acest nou sezon de Formula 2.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2040 :: 22.11MB