No SSO cookie

Un posibil inlocuitor pentru Ferrari Enzo

voteaza
(0/ 0)
Un posibil inlocuitor pentru Ferrari Enzo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Ferrari pregatesc ceva in tacere. Producatorul nu ofera detalii cu viitorul model, insa se crede ca il va inlocui pe Enzo. De aici ne dam seama ca va fi una din cele mai puternice masini produse de calutul cabra. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Ferrari, ca alti producatori, nu prea vorbeste despre viitoarele sale modele si nici nu ofera prea multe detalii. De cele mai multe ori aflam anumite lucruri chiar inainte de lansare.
Acest lucru lasa loc de speculatii iar astfel s-a nascut si ideea cu posibilul inlocuitor Ferrari Enzo.
Exista zvonuri ca modelul va fi dezvaluit prima data in cadrul unui eveniment privat in timp ce debutul oficial ar putea avea loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2013.
Modelul ar putea fi numit F70 iar astfel ar putea continua traditia seriei F. Din cate se pare, acest model ar putea avea, ca si Enzo, un sistem de propulsie hibrid. Motorul ar fi o versiune modificata V12 de 6.3 litri. Acelasi motor care poate fi gasit pe FF GT sau F12 Berlinetta. Acesta va produce in jur de 800 CP si va fi conectat la un motor electric de 120 CP. Astfel, impreuna ar putea produce 920 CP. Destul de impresionant.
Mentionam ca cei de la Ferrari nu au confirmat nimic. Totusi, vom reveni cu mai multe detalii la momentul potrivit.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3722 :: 21.98MB