No SSO cookie

Mercedes va produce un sistem de relaxare pentru soferi

voteaza
(0/ 0)
Mercedes va produce un sistem de relaxare pentru soferi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Mercedes se gandesc intotdeauna la confortul soferilor. Astfel, ei urmeaza sa produca un sistem de relaxare menit sa ofere mai mult confort soferului si sa scada riscul accidentelor. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Mercedes se gandesc tot mai mult la confortul soferilor si din aceasta cauza lucreaza la un sistem de relaxare pentru acestia.
Mai exact, producatorul german pregateste automobilele care vor relaxa soferul, avand la baza conceptul TopFitTruck. Astfel, soferul va avea parte de o calatorie mai confortabila si mai sigura.
Conform cercetarilor, un sofer care nu este odihnit, inregistreaza un consum de carburant mai mare iar un sofer cu un puls ridicat va conduce intotdeauna intr-un mod mai putin atent.
Cei de la Mercedes au deja instalate astfel de sisteme pe modele de top insa se doreste sporirea facilitatilor.
De asemenea, germanii cerceteaza si beneficiile unui somn rapid, de 20 de minute. Daca totul se concretizeaza, acestia vor introduce si un sistem care va pregati soferul de drum.
Un alt lucru interesant sta in sistemul de climatizare. Cand acesta va simti ca soferul este obosit, va folosi un sistem de racorire.
Toate aceste facilitati sunt menite sa micsoreze riscul accidentelor si sa ofere soferului un mediu placut de calatorie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1591 :: 22.1MB