No SSO cookie
BMW si-a facut planul inainte de vreme
Noutati-auto

BMW si-a atins scopul de a economisi 4 miliarde de euro cu un an inainte de momentul stabilit in 2007 si intentioneaza sa isi reorienteze eforturile catre imbunatatirea calitatii produselor sale.

Imagini (2) Data: 13 March 2011 Comentarii (0)

GALERIE VIDEO: Noul BMW i8 spionat in timpul testelor de iarna
Noutati-auto

Cel mai sportiv model din noul sub-brand "i-Born electric", noul i8, a fost surprins in timpul testelor de iarna din Europa de Nord.Pentru inceput BMW va lansa doua modele sub acest brand incepand cu 2013, modelele i3 si i8.

Imagini (1) Data: 13 March 2011 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul BMW Seria 6 Coupe!
Noutati-auto

BMW a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Seria 6 Coupe. Noul model va debuta luna viitoare la Salonul Auto de la Shanghai si va avea ca si rivali directi modelele Jaguar XK si Mercedes E-Klasse Coupe.

Imagini (45) Data: 13 March 2011 Comentarii (0)

BMW X6M tunat de Hamann
Noutati-auto

Hamann este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani si a reusit mereu sa realizeze pachete de tuning care combina design-ul deosebit cu o performanta de invidiat. Cea mai recenta creatie este bazata pe puternicul BMW X6M.

Imagini (25) Data: 12 March 2011 Comentarii (0)

BMW Seria 5 GT by Trussardi
Noutati-auto

Trusardi doreste sa-si aniverseze centenariul intr-un mod inedit. Italienii au creat o editie limitata a modelului BMW Seria 5 GT, iar tema aleasa este pielea de inalta calitate si manusile Trusardi.

Imagini (12) Data: 11 March 2011 Comentarii (0)

Crestere de 15% a profitului BMW in 2010
Noutati-auto

Profitul grupului BMW a urcat anul trecut de 15 ori fata de nivelul inregistrat in 2009, fiind puternic impulsionat de vanzarile noului Serie 5 si a noului MINI Countryman.

Imagini (1) Data: 11 March 2011 Comentarii (2)

VIDEO: Brutus, un BMW V12 de 46.0 litri!
Noutati-auto

Masini.ro va prezinta Brutus, un BMW creat dupa Al Doilea Razboi Mondial, un monstru mecanic capabil sa-i sperie pana si pe cei mari.

Imagini (1) Data: 11 March 2011 Comentarii (0)

BMW i3 e pe cai mari!
Noutati-auto

BMW intentioneaza sa vanda 30.000 de unitati i3 pe an.

Imagini (16) Data: 9 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata teaserul noului BMW M5!
Noutati-auto

BMW a lansat un video care prezinta noul M5 F10 in timpul testelor de iarna. Acesta este acoperit cu deja celebrul camuflaj alb-negru. Noul BMW M5 va debuta cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna si va fi dotat cu puternicul propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri, propulsor care va dezvolta aproximativ 570 CP.

Imagini (1) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: BMW Vision ConnectedDrive Concept
Noutati-auto

Este in regula, puteti sa inchideti gura acum. Respirati adanc, tocmai ati facut cunostinta cu BMW Vision ConnectedDrive Concept, prezentat de bavarezi in premiera mondiala la salonul de la Geneva. Reactia e normala si, ca sa va treziti de-a binelea, va spunem si ca BMW VCD va ramane ceea ce arata si numele: un concept.

Imagini (5) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1764 :: 15.29MB